MUGUR CIUVICA DESPRE DOSARUL SORIN ALEXANDRESCU DE LA DNA:”O BASINA BASISTA!”

25 iul.

Mugur Ciuvică s-a prezentat, joi, la sediul DNA, pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat că l-a șantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Mugur-Ciuvica-1-310x207

Mugur Ciuvică a declarat că s-a prezentat la DNA pentru că ”e în programul lor”.

”Am venit aici că e în programul lor. Dacă ar putea să ne aresteze, ar fi și mai bine. Eu am publicat ancheta și în aceeași zi l-au săltat pe Alexandrescu de pe stradă. Știau că voi publica ancheta, că doar mă ascultă. Nu poate să mă oblige nimeni să dezvălui sursele.”, a spus Mugur Ciuvică înainte de a intra în sediul DNA.

Mugiur Ciuvică a catalogat dosarul în care este citat ca martor drept ”o bășină băsistă”.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, și președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, au fost citați să se prezinte, joi dimineața, la Direcția Națională Anticorupție, în dosarul CEO-ului Antena Group, Sorin Alexandrescu, au anunțat cei doi în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” de miercuri.

Gâdea și Ciuvică au fost chemați la DNA

Mugur Ciuvică a povestit că a primit un telefon din partea unui reprezentant al DNA, care i-a cerut să se prezinte, în calitate de martor, la sediul Direcției, pentru a fi audiat în dosarul în care Sorin Alexandrescu este acuzat că l-a șantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

După anunțul președintelui GIP, moderatorul Mihai Gâdea a mărturisit, la rându-i, că DNA l-a contactat insistent, de asemenea prin telefon, pentru a-l chema în vederea unor audieri și în calitate de martor, în același dosar Alexandrescu. La cererea directorului Antena 3, DNA a formulat și o citație în scris. Gâdea a spus că solicitarea DNA nu are caracter obligatoriu, dar se va prezenta la Direcția Națională Anticorupție din ”curiozitate jurnalistică”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: