VOCEA RUSIEI IL IA „LA MISTO”PE BASESCU SI SERVICIILE SALE SECRETE,AMERICANII L-AU CAPTURAT PE OMAR HAYSSAM!

28 iul.

Omar Hayssam a fost capturat de autorităţile române cu ajutorul americanilor, pentru că românii nu sunt capabili de o astfel de operaţiune pe cont propriu.

7omar

Informaţiile apar într-un interviu publicat de Vocea Rusiei, care îl citează pe jurnalistul libanez Ali Nassar, redactor al site-ului Al Houkou.

Ali Nassar, care a studiat în țara noastră, crede că teroristul Omar Hayssam a fost adus în România cu ajutorul americanilor. Mai mult, adaugă jurnalistul, serviciile secrete române nu sunt capabile să desfăşoare singure o operațiune precum cea de capturare a lui Omar Hayssam.

Recent, Vocea Rusiei a spus că Omar Hayssam ar fi fost adus în Romania dintr-o inchisoare din Irak în care a fost deţinut.

Informaţia ar fi venit de la agenţia oficială de presă a Siriei şi a fost confirmată de generalul Hasan Hasan din cadrul forţelor armate siriene. Reprezentanţii agenției siriene de știri au precizat ulterior că declaraţiile publicate de Vocea Rusiei nu sunt conforme cu realitatea.

Omar Hayssam era căutat din 2006, după ce a coordonat răpirea, pe 28 martie 2005, a jurnaliştilor Marie Jeanne Ion, Sorin Mișcoci şi Ovidiu Ohanesian, în Bagdad, Irak.

Sirianul mai este acuzat de delapidare şi a fost trimis în judecată în octombrie 2012. Pe 31 iulie va ajunge în faţa magistraţilor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: