PREMIERUL VICTOR PONTA ATAC DUR LA MINCINOSUL EX-PRESEDINTE BASESCU IN LEGATURA CU AFACEREA HAYSSAM!

29 iul.

Ponta: Băsescu a mințit cu toată afacerea Hayssam.

1012310_526810107368656_1783495197_n

Prim-ministrul Victor Ponta spune că preşedintele Traian Băsescu a minţit în legătură cu toată afacerea Omar Hayssam, începând cu răpirea jurnaliştilor şi terminând cu aducerea acestuia în ţară.

„Poate aflăm acum cine i-a răpit, cine i-a eliberat (pe jurnalişti – n.r.)”, a declarat premierul, duminică seară, la România Tv.

Întrebat ce sugerează prin aceste afirmaţii, acesta a răspuns: „Sugerez că domnul preşedinte Băsescu ne-a minţit în legătură cu toată afacerea – şi cu plecarea lui Hasyssam şi poate că Hayssam de-aia a plecat”, a mai spus Ponta.

Premierul a adăugat că vrea ca sirianul „să spună despre PSD”, dacă are informaţii despre foşti lideri ai partidului, adăugând că dacă Hayssam vorbeşte el este „cel mai relaxat”.

„N-am absolut nicio problemă pe tema asta, nu l-am întâlnit, nu îl cunosc… Nu îmi pică bine, dar nici nu îmi pică rău”, a precizat liderul social-democrat.

Ponta a confirmat că Hayssam a fost adus în ţară în dimineaţa zilei de 19 iulie, iar cu Traian Băsescu a vorbit despre acest subiect cu o lună înainte de aducerea sirianului: „Aducerea s-a făcut printr-o acţiune a reprezentanţilor statului român”.

Întrebat de unde a fost adus Omar Hayssam, Ponta a răspuns: „Doar judecătorul o să aibă acces la aceste informaţii”, adăugând însă că „nu e chiar aşa mare secretul”.

Ponta explicat, de asemenea, că nu a fost nimic ilegal sau neautorizat în aducerea teroristului sirian în ţară: „Cred că preşedintele a vrut să zică ‘Neautorizată de alt stat’. Noi avem documentele legale”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: