PRESEDINTELE FUNDATIEI LUI BASESCU,”MOARTEA”POPULARA,SCUZE MISCAREA POPULARA ,DESPRE O NOUA SUSPENDARE SI APOCALIPSA ASUPRA ROMANIEI IN 2013!

31 iul.

În ciuda asigurărilor date de liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu că nu iau în calcul o nouă suspendare a preşedintelui, oamenii lui Traian Băsescu marşează şi flutură din nou sperietoarea de anul trecut: România se scufundă dacă Băsescu va fi din nou suspendat, transmit aceştia. Tema „loviturii de stat” este fluturată din nou la un an de când o majoritate zdrobitoare i-a transmis lui Băsescu că trebuie să plece de la Cotroceni.

1362418504Basescu

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, afirmă că o nouă suspendare a lui Traian Băsescu „ar şterge România de pe harta ţărilor civilizate” şi ar aduce „prejudicii majore” românilor.

„Vocea autorizată a USL în materie de suspendare, Dan Voiculescu, cere din nou suspendarea preşedintelui la un an de la lovitura de stat care a aruncat România în aer. De câte ori este chemat să dea socoteală în faţa procurorilor şi judecătorilor pentru faptele sale penale, Voiculescu cere suspendarea preşedintelui României. Atragem atenţia USL că o nouă suspendare ar şterge România de pe harta ţărilor civilizate şi ar aduce prejudicii majore celor 22 de milioane de români”, afirmă Preda, potrivit unui comunicat al Fundaţiei Mişcarea Populară transmis marţi.

Preda le cere co-preşedinţilor USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, să spună dacă pregătesc o „nouă lovitură de stat”.

„Le cerem domnilor Ponta şi Antonescu să le spună românilor dacă pregătesc alături de Dan Voiculescu o nouă lovitură de stat sau au învăţat ceva din lecţia din 2012. Cerem Comisiei Europene şi Comisiei de la Veneţia să evalueze seriozitatea premierului şi angajamentele anunţate de prim-ministrul Victor Ponta privind funcţionarea statului de drept în România”, mai susţine Preda.

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat, luni seară, că dacă ar depinde de el preşedintele Traian Băsescu ar fi suspendat ”mâine” din nou. La rândul său, Victor Ponta şi Crin Antonescu, speriaţi de strănutul Bruxellesului şi al Washingtonului de anul trecut, au declarat de mai multe ori în ultimul timp că nu îl vor mai suspenda pe Băsescu. Oamenii lui Băsescu şi Băsescu însuşi iau însă în calcul această variantă mai mult decât liderii USL.

Traian Băsescu a afirmat zilele trecute că revenirea lui Omar Hayssam „se pare că este un catalizator” pentru o nouă suspendare a şefului statului.

Întrebat, într-un interviu pentru „România Liberă” dacă, în contextul revenirii lui Omar Hayssam, există oameni cărora ar trebui să le fie frică de anumite depoziţii, Băsescu a răspuns: „După aducerea lui Hayssam în ţară s-a activat din nou teoria suspendării preşedintelui”.

Chestionat totodată dacă îi este frică de o nouă suspendare, în contextul în care poartă tricou albastru, Băsescu a răspuns:”E culoarea mea preferată, am multe tricouri la fel, le purtam şi când eram pe mare şi nu trebuia să fiu în uniformă. Sigur că nu mi-aş dori o nouă suspendare, fiindcă ar arunca din nou ţara în aer, dar venirea lui Omar Hayssam se pare că e un catalizator pe această direcţie. Sunt prea mulţi cei îngrijoraţi”.

Dintre liderii USL singurul care a vorbit de o nouă suspendare a lui Băsescu a fost vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde, însă acesta nu a găsit susţinere în partid şi nici în USL, cum cel mai probabil nu va avea nici Voiculescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: