RAPORTUL CURTII DE CONTURI:EUGEN TOMAC PRESEDINTELE INTERIMAR AL MISCARII POPULARE,CU BASESCU DREPT MARIONETA,A JEFUIT STATUL ROMAN DE 4.326.340,79 LEI!

31 iul.

Eugen Tomac, noua marionetă a lui Băsescu, a jefuit statul român. Ilegalităţile au fost demascate de Curtea de Conturi.

eugen-tomac-noua-marioneta-a-lui-basescu-a-jefuit-statul-roman-ilegalitatile-au-fost-demascate-de-curtea-de-conturi-219671

Eugen Tomac, noua marionetă a lui Traian Băsescu, a ocupat funcţii extrem de importante. În calitate de şef al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a cheltuit ilegal milioane de lei.

6OknG3S3lpy_2L

Deputatul Eugen Tomac, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, a profitat cât de mult a putut de funcţia pe care a deţinut-o.

Departamentul Românilor de Pretutindeni a acordat, ilegal, între 2010 și 2011, premii în valoare de 448.200 de lei, unui număr de 58 de membri ai comunităţilor româneşti, în condiţiile în care aceştia trebuiau să primeasă doar distincţii.

Rapoartele Curţii de Conturi a României arată că Eugen Tomac a acordat, în perioada 2010-2011, contracte substanţiale firmelor cu afinităţi faţă de PDL, precum şi mai multor societăţi din Republica Moldova.

Mihai Gâdea, realizator al emisiunii „Sinteza Zilei”, a prezentat în ediţia de marţi cum a prejudiciat Eugen Tomac statul român.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: