VICEPRESEDINTELE PSD ALBA ,VICTOR NEGRESCU:”CRED IN PREZENT IN PD-L ESTE O COMPETITIE PENTRU CARE PLEACA MAI REPEDE LA MISCAREA LUI BASESCU!”

1 aug.

După ce deputatul Clement Negru şi senatorul Alexandru Pereş – PDL- au spus în cadrul unei conferințe de presă că guvernul Ponta nu a luat măsurile potrivite pentru populaţia ţării, biroul de presă al PSD Alba, Ioan Dîrzu şi vicepreşedintele PSD Alba, Victor Negrescu comunică măsurile guvernamentale propuse în luna iulie de actualul guvern.

1012310_526810107368656_1783495197_n

După prezentarea măsurilor luate de Guvernul USL, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, declară: „Toate aceste proiecte sunt măsuri concrete prin care Guvernul condus de premierul Victor Ponta îşi asumă responsabilitatea privind respectarea promisiunilor adresate în timpul campaniei electorale. Spre deosebire de criticile adresate de unii parlamentari PDL plângând după tătucul lor Traian Băsescu, pot spune că acest Guvern şi premierul Victor Ponta ştiu ce au de făcut: să reclădească o ţară distrusă în ultimii 9 ani de scandalurile declanşate de democrat liberali şi preşedintele suspendat.”

În completare vicepreşedintele PSD Alba, Victor Negrescu, a adăugat: „Cred că în prezent în PDL este o competiţie pentru care pleacă mai repede la Mişcarea lui Băsescu. Stau cu mânuţele ridicate şi speră să fie aleşi pentru a face şi ei un pic de mişcare. Probabil că ar fi bine să se concentreze pe propriile activităţi şi aş da aici un exemplu cum intenţionează să cheltuiască Consiliul Judeţean Alba 138.000 lei, adică peste 1 miliard de lei vechi, pentru un document, Strategia de Dezvoltare. Ne întrebăm logic unde sunt rezultatele precedentei strategii, unde sunt turiştii care se opresc la Sibiu, unde sunt locurile de muncă care plasează judeţul Alba pe primele locuri la şomaj din Transilvania, unde sunt cei peste 10% care au părăsit judeţul în ultimii ani”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: