PURTATORUL DE CUVANT AL PSD ,CATALIN IVAN,CONSIDERA CA TRAIAN BASESCU A CONVOCAT SEDINTA CSAT PENTRU A ASCUNDE ALTE INTENTII!

2 aug.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră ca Traian Băsescu a făcut bine că a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Ţării pentru a discuta privatizarea CFR Marfa, dar îl banuieşte pe acesta de intenţii ascunse.

catalin_ivan_1fdd861472-300x199

„După conferinţa de presă în care Traian Băsescu a ridicat semne mari de întrebare asupra celui care a câştigat licitaţia, având in vedere ca e vorba de o companie de importanţă strategică pentru România, avizul CSAT a devenit obligatoriu. Prin urmare, foarte bine ca l-a convocat, deşi nu cred că trebuia convocat de urgenţă, peste noapte.

E clar ca şi de data asta Traian Băsescu ascunde alte intenţii decat cele constructive, cele in interesul romanilor, dar aşteptăm avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfă”, a spus şeful europarlamentarilor PSD pentru Ziare.com.

El nu are nicio indoiala ca sedinta a fost convocata pentru a-l pune in dificultate pe premierul Victor Ponta, abia plecat in vacanta.

„Traian Băsescu nu poate doar să iasă în conferinţe de presă şi să arunce cu gunoi, trebuie să-şi şi asume, având în vedere ca e încă preşedintele României. Aşteptăm să vedem ce se va decide in CSAT.

Ar fi o dezamăgire ca preşedintele să folosească aceasta şedinţă ca sa fuga de responsabilitate”, a completat Ivan.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: