OMUL DE AFACERI SORIN OVIDIU VANTU CITAT LUNI LA DNA,IN CALITATE DE MARTOR PENTRU AUDIERI IN DOSARUL PRIVIND VANZAREA ACTIUNILOR REALITATEA TV!

5 aug.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat în calitate de martor pentru audieri în dosarul privind vânzarea acţiunilor postului Realitatea TV, potrivit Agerpres.

sorin-ovidiu-vantu-310x207

Şi fiica acestuia, Ioana Vîntu, a mers la DNA vineri. După audiere, Ioana Vîntu a afirmat că a dat o declaraţie în calitate de martor în dosarul privind Realitatea TV.

Întrebată dacă este vorba despre vreo plângere depusă de postul TV sau despre cercetări penale privind modul de vânzare a acţiunilor Realitatea Media către omul de afaceri Elan Schwartzenberg, aceasta nu a comentat, dar a arătat că salută demersul procurorilor.

Surse judiciare au declarat atunci pentru Mediafax că Ioana Vîntu a fost chestionată de procurori în legătură cu modul în care s-a făcut preluarea acţiunilor Realitatea Media după ce Elan Schwartzenberg a ieşit din acţionariatul trustului.

Sursele citate au explicat că ar exista suspiciuni că Realitatea Media ar fi fost preluată în mod abuziv de către societatea Strategies Research Investments SRL, ai cărei acţionari sunt Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru.

Astfel, Ioana Vîntu a fost chemată în calitate de martor, pentru a spune ce ştie despre această preluare, au mai arătat sursele citate.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: