MARIONETA LUI BASESCU,EUGEN TOMAC,PRESEDINTELE STRUTO-CAMILEI PMP,CONFIRMA RACOLAREA DE PARLAMENTARI!

6 aug.

Eugen Tomac, pus de Traian Băsescu să-i conducă noul partid, a afirmat, luni după amiază, că există mai mulţi parlamentari care şi-au manifestat intenţia de a se alătura Partidului Mişcarea Populară.

eugen-tomac-noua-marioneta-a-lui-basescu-a-jefuit-statul-roman-ilegalitatile-au-fost-demascate-de-curtea-de-conturi-219671

„Nu am plecat de la principiul să ne creăm întâi un grup parlamentar, apoi să ne facem şi un partid. Nu vă ascund că se vor alătura parlamentari la PMP, însă obiectivul principal este să constituim filiale în toată ţara şi până la înregistrarea partidului să avem aceste filiale funcţionale. În măsura în care vom avea mai mulţi parlamentari vom lua în calcul şi alte forme de organizare, dar nu acesta este obiectivul, ci să punem pe picioare partidul cât mai repede”, a spus liderul PMP, Eugen Tomac, aflat în campanie în Moldova împreună cu Teodor Baconschi.

Declaraţiile lui Tomac vin la câteva zile după ce doi parlamentari PDL, Ciprian Rogojan şi Florin Secară, s-au pozat cu Traian Băsescu pe mare. De asemenea, ele sunt o nouă confirmare că PDL se va sparge, mai mulţi parlamentari urmând să treacă la partidul lui Băsescu, dar şi alţi aleşi locali. Nu doar de la PDL ar putea trece însă parlamentari în noua barcă a lui Băsescu.

Până atunci, partidul lui Băsescu şi-a închiriat viitorul sediu central contra a 1.200 de euro pe lună. Potrivit gandul.info, este vorba de o casă cu cinci camere şi curte aflată pe strada Dr. Nicolae Turnescu, la nr I, chiar peste stradă de intrarea principală în Palatul Cotroceni.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: