REALITATEA MEDIA TV ESTE DETINATOAREA MARCII”RTV”.USLISTUL BASIST GHITA =SRI S-A ALES CU PLANGERE PENALA!

6 aug.

Sebastian Ghiţă s-a ales cu plângere penală la DNA.

196326-agerpres-sebastian-ghita

REALITATEA MEDIA SA, deţinătoarea licenţei de televiziune REALITATEA TV, a depus astăzi la DNA o plângere penală prin care solicită declanşarea cercetării penale în vederea identificării persoanelor responsabile pentru săvârşirea infracţiunilor comise de către SC RIDZONE COMPUTERS SRL, SC RTV SATELLITE NET SRL, SC ASESOFT INTERNATIONAL SA în scopul deturnării fondului de comerţ al REALITATEA MEDIA SA, potrivit realitatea.net.

În plus, se solicită:

– declanşarea cercetării penale în vederea tragerii la răspundere a reprezentantului SC RIDZONE COMPUTERS SRL şi al SC RTV SATELLITE NET SRL, dl deputat Ghiţă Sebastian Aurelian pentru infracţiunile comise în timpul şi ulterior încetării mandatului său de management cu SC REALITATEA MEDIA SA.

– declanşarea cercetării penale în vederea tragerii la răspundere a REGIEI AUTONOME- ADMINISTRAŢIA PATRIMONIULUI PROTOCOLULUI DE STAT şi a Directorului General al acesteia, dl Georgian Gabiel Surdu

– trimiterea în judecată a persoanelor responsabile , în vederea aplicării sancţiunilor prevăzute de lege

– plata despăgubirilor pentru daunele pricinuite care sunt estimate la valoarea de 10.000.000 de euro.

Anterior, REALITATEA MEDIA SA a sesizat şi CONSILIUL NAŢIONAL AL AUDIOVIZUALULUI prin care solicită revocarea licenţelor de televiziune deţiunte de SC RIDZONE COMPUTERS SRL şi SC RTV SATELLITE NET SRL. REALITATEA MEDIA SA este titularul mărcilor REALITATEA MEDIA, REALITATEA TV, RTV .

În plângerea adresată CNA, se precizează că folosirea de către SC RIDZONE COMPUTERS SRL şi SC RTV SATELLITE NET SRL a denumirii ROMÂNIA TV şi mai ales a acronimului RTV, a cauzat prejudicii grave SC REALITATEA MEDIA SA, fapt ce a contribuit în mod semnificativ la destabilizarea pe piaţă şi a contribuit în final la starea de insolvenţă a SC REALITATEA MEDIA SA.

REALITATEA MEDIA SA este titularul mărcii RTV , conform depozitului de la OSIM şi SINGURA entitate îndreptăţită să folosească această marcă.

Sorin Ovidiu Vîntu a venit, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care se fac cercetări în legătură cu modul în care s-a făcut preluarea acţiunilor Realitatea Media, scrie Mediafax.

Sorin Ovidiu Vîntu a spus, la intrarea în sediul DNA, că a venit pentru a face declaraţii de martor în dosarul privind modul în care au fost preluate acţiunile Realitatea.

Procurorii anticorupţie au audiat-o vineri, pe fiica lui Sorin Ovidiu Vîntu, Ioana, aceasta declarând că a dat o declaraţie în calitate de martor în dosarul legat de Realitatea Media.

Întrebată dacă este vorba despre vreo plângere depusă de postul de televiziune sau despre cercetări penale privind modul de vânzare a acţiunilor Realitatea Media către omul de afaceri Elan Schwartzenberg, aceasta nu a comentat, dar a arătat că salută demersul procurorilor.

Cozmin Guşă, acţionar majoritar alături de partenerul său Maricel Păcuraru la SC REALITATEA MEDIA SA, a făcut câteva precizări legată de plângerea penală depusă azi la DNA împotriva deputatului Sebastian Ghiţă şi a firmelor sale.

„Deşi săptămâna trecută am solicitat celor care sunt proprietarii postului de televiziune ROMÂNIA TV să vină la o mediere, să recunoască acest lucru, să renunţe de urgenţă la folosirea numelui RTV şi să discutăm despre suma de bani care ne-o datorează”. Ca la orice invitaţie pacifistă ” în România există non-răspuns, nimeni nu vrea să se înteleagă cu nimeni!”.

„Ne-am dus mai departe şi am făcut această plângere penală la DNA, în atenţia doamnei procuror-şef Laura Codruţa Kovesi, având în vedere că patronul România TV, dl Sebastian Ghiţă, are calitatea de deputat, iar valoarea prejudiciului pe care ni l-a cauzat este foarte mare, la cifra de 10.000.000 de euro. În paralel, am formulat o sesizare expresă la CNA , care în urmatoarea şedinţă sa discute aceasta sesizare a noastră şi să dispună în consecinţă interzicerea emisiei Răitaru TV sau România TV sub sigla RTV”.

„De-a lungul timpului au mai existat discuţii pacifiste în vederea rezolvării situaţiei între dl Maricel Păcuraru şi dl Sebastian Ghiţă pe marginea tuturor treburilor comune care există, extrem de complicate. Există echipamente de producţie video proprietate a REALITATEA MEDIA SA, pe care Sebastian Ghiţă nu doreşte să le predea. Spaţiul din Casa Presei care cu complicitatea RAAPPS i-a fost pus în proprietate lui Sebastian Ghiţă, REALITATEA MEDIA fiind pagubită, trebuind să emită o perioadă din cort.

Nu suntem procesomani, dorinţa noastră ar fi fost să ne întelegem în această afacere, extrem de complicată, pe care am preluat-o de la domnii Sorin Ovidiu Vântu şi Elan Schwartzenberg”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: