LIDERUL PNL,CRIN ANTONESCU DESPRE „PAKTUL DE KOABITARE”:BASESCU E CEL CARE A CASTIGAT TOT!

7 aug.

Antonescu despre coabitare: Băsescu e cel care a câştigat tot.

De-dragul-Romaniei-nu-se-fac-compromisuri-300x196

Liderul PNL Crin Antonescu a susţinut, marţi, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că şi el ştia, precum a afirmat Traian Băsescu, ce se va întâmpla după semnarea de către Victor Ponta a pactului de coabitare. Antonescu crede că i-a adus câştiguri doar lui Traian Băsescu coabitarea.

„Şi eu ştiam ce se va întâmpla, de aceea nu sunt surprins de evoluţia lucrurilor. Eu cred că această aşa-zisă coabitare nu a adus niciun plus pentru România. Ea a adus câştiguri de natură politică, internă, pe spaţiu mic ca de obicei, dar câştiguri exclusiv lui Traian Băsescu şi oamenilor săi. (…) Traian Băsescu a fost reîncărcat de coabitare, a fost relegitimat. Coabitarea nu i-a dat nimic, în ciuda aparenţelor, lui Victor Ponta. Ce să-i dea lui Victor Ponta, recunoaştere internaţională ? Păi, un om care a câştigat în fruntea unei coaliţii şi este prim-ministrul unei coaliţii care iese de la urne peste 65% are recunoaştere internaţională, nu are nevoie de niciun pact de coabitare, asta a fost poziţia mea”, a declarat Antonescu.

Liderul PNL a mai spus că efectele pactului de coabitare pot fi observate prin atitudinea preşedintelui din ultima vreme faţă de Ponta.

„În aceste zile vedem bine care sunt efectele. Traian Băsescu e cel care a câştigat tot, pentru că pierduse tot, de pe urma coabitării, a fost resuscitat, a fost spălat, pentru cine poate să-l considere curat, nu e cazul meu, şi apropo de timp şi de tactică Vă rog să urmăriţi cum a aşteptat aşa cum suntem şi noi siliţi acum să aşteptăm din punct de vedere tactic referendumul. Cum a aşteptat ca efectele din afara coabitării, din afara trupului său politic să joace, să fie benefice, să lucreze pentru el, după care, la momentul potrivit, adică acum, de o bucată de vreme să treacă la ofensivă”, a mai susţinut liderul PNL.

Antonescu a mai reamintit că el i-a cerut lui Ponta să nu semneze acel pact cu Băsescu, dar spune că rămâne în continuare solidar cu premierul.

„Nu am semnat niciun pact, nu am fost de acord cu semnarea acestui pact. I-am spus foarte limpede convingerea mea lui Ponta. Am participat la o discuţie despre care speram să nu se soldeze cu semnarea unui pact de coabitare. Totuşi, s-a întâmplat acest lucru. Am rămas solidar şi rămân solidar cu Victor Ponta. Pot sa îmi explic motivele care l-au făcut să facă acest gest politic, dar, din păcate, cred că am avut dreptate. Nu are importanţă dacă am avut sau nu dreptate. Are importanţă, însă, că din capul locului am fost împotriva acestui act politic. Mergem mai departe, în deplină solidaritate cu Victor Ponta, cu guvernul nostru, cu majoritatea noastră şi cu proiectele noastre”, a mai spus Antonescu.

Liderul PNL crede că USL este „prea unită” pentru ca proiectele alianţei să fie puse în pericol de „toate jocurile, de toate câştigurile temporare ale lui Traian Băsescu” şi poate de toate erorile chiar ale USL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: