EURODEPUTATUL PNL RENATE WEBER ATAC DUR LA CATALIN PREDOIU CARE A RECUNOSCUT LA REALITATEA TV,CA UNELE DOSARE ERAU „FABRICATE” CAND „SISTEMUL” SE SIMTE ATINS!

9 aug.

Europarlamentarul PNL Renate Weber spune că declarațiile lui Cătălin Predoiu de miercuri, de la Realitatea Tv, sunt dezvăluirile unui om din interior despre cum, uneori, dosarele de pe masa magistraților sunt făcute în funcție de interese personale.

1347434378Renate.Weber-WG328757GC

”Din punctul meu de vedere, afirmațiile făcute de fostul ministru sunt de maximă gravitate, pentru că sunt constatări ale unui om din interior, care cunoaște bine sistemul. El recunoaște că unele din dosare nu aveau de a face cu apărarea bunului public, ci cu interese personale. Formula ‘sistemul a reacționat’ ne spune că sistemul face dosare politice când este atins. Sistemul este o piramidă de putere a unor procurori. Imediat ce vârful procurorilor s-a simțit atins, reacția lui a fost fabricarea unui dosar penal. Asta nu o spunem eu sau dumneavoastră, care comentează din afară, ci cel care a fost ministrul Justiției după Tudor Chiuariu. De asemenea, mi se pare grav că el nu o spune critic, ci ca și cum ar fi normal ca procurorii să fabrice dosare”, a declarat europarlamentarul liberal pentru DC News.

Fostul Ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare, miercuri, când a afirmat că Tudor Chiuariu și-a pierdut portofoliul de la Justiție când a încercat să demită un procuror. Conform atribuțiilor funcției de ministru al Justiției, revocarea unui procuror poate fi făcută de ministrul de resort. Predoiu a continuat prin a spune că ”sistemul a reacționat”, iar Tudor Chiuariu nu a mai fost ministru la o lună distanță de la tentativa sa de a demite un procuror.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: