OMUL DE AFACERI GRUIA STOICA A DEMONTAT MINCIUNILE LUI BASESCU CU PRIVIRE CA NU ARE BANII PENTRU CFR MARFA LA REALITATEA TV!

9 aug.

Gruia Stoica spune că are deja o mare parte din banii pentru CFR Marfă. Omul de afaceri a mai declarat, la postul public de televiziune, că deşi jocul politic a pus presiune pe privatizarea CFR Marfă, el este „în grafic”.

gfr-gruia-stoica-basescu-ghimpele

Gruia Stoica îi răspunde şefului statului, care a declarat în repetate rânduri că Grup Feroviar Român nu are bani şi că ar căuta să împrumute suma necesară de la bănci pentru a achiziţiona CFR Marfă.

„Permiteţi-mi să nu intru în joc politic. Eu vă spun că sunt în grafic. Discut şi cu bănci, şi cu instituţii financiare, şi cu fonduri de investiţii. Şi nu numai că discut eu, am fost căutat de societăţi. Dacă s-a creat o problemă? Sigur, s-a fisurat un pic geamul din acest ping pong pe care-l joacă instituţiile statului, dar am avut grijă, am pus puţin super glue acolo şi rezistă. Băncile au birou de evaluare de risc şi au zis că noi suntem bancabili şi putem să mergem mai departe”, a declarat Stoica.

Întrebat dacă suma pe care caută să o obţină este de 200 milioane euro, Gruia Stoica a precizat că este vorba de o sumă mai mică. „O parte din bani o am. O parte serioasă din bani”, a subliniat el.

Omul de afaceri a ţinut, în acest fel, să-l contrazică pe preşedinte. Traian Băsescu a declarat în repetate rânduri că Gruia Stoica nu are banii pentru preluarea companiei CFR Marfă. „Ştiu că cel care a câştigat caută cu disperare bani la bănci să plătească privatizarea. Marea mea problemă este că, ştiind despre câştigător că are credite pe propria companie, că acum trebuie să împrumute 200 milioane, din ce va face invstiţii pentru a moderniza compania?”, se întreba Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: