SENATORUL LIBERAL DESPRE „DECLARATIILE BELICOASE”LA ADRESA UNGARIEI:”FACE PE DURU’,FACE TEATRU,VREA SA FIE LEGITIMAT CA „SEF DE STAT”,DUPA CE A FOST SUSPENDAT DE 8,5 MILIOANE DE ROMANI!

13 aug.

Senatorul liberal Ioan Ghișe, care a susține cu diferite ocazii suspendarea lui Traian Băsescu, spune că declarațiile președintelui despre Ungaria au rolul de a-l legitima ca șef al statului român.

i

”Face şi el pe duru’ la televizor…Vrea să dea imaginea că este un tip legitim, că e la butoane, că e ferm. Face teatru, dar să ştiţi că sunt destui naivi pe care îi prosteşte”, a spus Ghișe, luni seara, la Antena 3, în cadrul emisiunii ”Subiectiv”.

Traian Băsescu a reacționat, luni, la declarațiile extremiste ale liderului partidului ungar Jobbik, Vona Gabor, care s-a arătat dispus să-și asume un conflict cu România. Șeful statului a spus că Budapesta trebuie pusă la punct, iar 2013 este ultimul an în care politicienii maghiari vor umbla atât de relaxați prin România.

”Celor care sunt de bună credinţă, le creează impresia că el este legitim(…). Recomandă fluierături… aia la oi. (…) Este trist pentru că totdeauna, în România sau în Ungaria, când sunt alegeri sau urmează, tema naţionalistă se inflamează”, a adăugat Ghișe.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: