PREMIERUL VICTOR PONTA ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU CARE ESTE LA FEL DE „JOS SI DE JOSNIC”CA EXTREMISTUL MAGHIAR VONA GABOR,UN INDIVID” IRESPONSABIL CA SI EL!”

14 aug.

Traian Băsescu este la fel de „jos şi de josnic” ca extremistul maghiar Gabor Vona, un individ „iresponsabil ca şi el”, şi cred că face asemenea „gafe” din dorinţa de a o sprijini pe Elena Udrea să ajungă preşedinte, a spus Victor Ponta, marţi seară, într-o emisiune televizată.

jobbik-daca-apararea-drepturilor-maghiarilor-inseamna-conflict-cu-romania-jobbik-isi-asuma-asta-220950

„Domnul Tokes şi partidul lui extremist sunt creaţiile lui Traian Băsescu de şantaj împotriva UDMR”, a spus Ponta.

„Domnul preşedinte Băsescu este la nivelul jos şi josnic al unui extremist maghiar, domnul Gabor Vona, care sigur îşi freacă mâinile de fericire. Pentru el, scandalul cu Băsescu este aur în alegerile de la anul. La fel mi se pare absolut iresponsabil şi o mare prostie ce face domnul Băsescu cu (Republica – n.r.) Moldova” , a spus Ponta, la România TV.

„Cred că preşedintele Băsescu, din dorinţa şi dorinţele domniei sale cu Udrea preşedinte, reaprinde…face nişte gafe…Nu există altă explicaţie pentru nebunia asta. Sunt convins! Nu există altă explicaţie”, a spus Ponta.

El a precizat că, în opinia sa, Traian Băsescu face „o mulţime de gafe” din cauza presiunilor Elenei Udrea şi se comportă nu ca un preşedinte de ţară, ci ca un „individ” care are interese politice.

„Poţi să-i răspunzi preşedintelui Ungariei sau primului-ministru, prietenul tău, Viktor Orban, nu unui extremist iresponsabil ca şi tine. Adică, te duci şi pui gaz pe foc”, a mai spus premierul.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: