PREMIERUL VICTOR PONTA NU A MAI DISCUTAT CU BASESCUDE DOUA LUNI INTRUCAT ACESTA A MINTIT CU PRIVIRE LA ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU PENTRU A-L ATACA POLITIC!

14 aug.

Prim-ministrul Victor Ponta a dezvăluit marți seară, în cadrul unei emisuni televizate, că nu a mai discutat cu Traian Băsescu de la sfârșitul lunii iunie, deoarece ex-președintele s-a folosit de moartea românilor din accidentul din Muntenegru pentru a-l ataca politic.

13657073629809922980_basescu-merge-la-bruxelles-victor-ponta-invins-la-ccr_2c4d9d5d57

„Eu nu am mai vorbit cu președintele Băsescu imediat dupa accidentul din Muntenegru. S-a dus la televizor și a folosit moartea unor oameni pentru o minciună politică. Am cerut instituțiilor statului la ce oră fiecare ambasador al nostru a aflat; primul care a aflat a fost la 8 și 20. […] Faptul că a mințit legat de moartea unor oameni mi s-a părut chiar și pentru Băsescu inacceptabil. Cu un om care minte la televizor pe moartea unor oameni mi-e foarte greu să vorbesc la telefon”, a declarat premierul.

Victor Ponta a explicat că această lipsă de comunicare nu afectează îndeplinirea atribuțiilor, premierul contrasemnând chiar marți o serie de decrete prezidențiale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: