CE AU SPUS CORNELIU VADIM TUDOR,ION ILIESCU,TRAIAN BASESCU DESPRE DECESUL „REGELUI”FLORIN CIOABA!

18 aug.

Florin Cioabă, regele autodeclarat al romilor, a decedat în Turcia.

rege_florin_cioaba_92658300_42921900

Florin Cioabă a suferit o intervenție chirurgicală după ce a făcut infarct în timp ce se afla în Turcia.

Medicii au confirmat moartea lui Cioabă.

Vestea a venit ca un șoc pentru că, sâmbătă, potrivit rudelor sale, Florin Cioabă se simțea bine și se trezise din comă.

”E o zi neagră în istoria României. El este plâns ca un rege”, a declarat Vadim Tudor.

”Era un om cumpătat, ca dovadă că a reușit să câștige stima întregii comunități. De aceea cred că merită tot respectul pentru ceea ce a făcut pentru comunitatea romă”, a declarat Ion Iliescu.

Traian Băsescu a transmis un mesaj de condoleanțe familiei lui Florin Cioabă. Președintele se află în Maramureș, unde a participat la slujbă religioasă la Mănăstirea Sfânta Treime Prislop.

Florin Tănase Cioabă (58 de ani), singurul băiat al lui Ion Cioabă, bulibaşă al romilor din România, care s-a autoproclamat “rege internaţional al ţiganilor” în 1992, a devenit, la rândul său, “rege al ţiganilor de pretutindeni” în 1997, după moartea lui Ion, tot în urma unui infarct.

2 răspunsuri sa “CE AU SPUS CORNELIU VADIM TUDOR,ION ILIESCU,TRAIAN BASESCU DESPRE DECESUL „REGELUI”FLORIN CIOABA!”

 1. len19000 18 august 2013 la 8:21 pm #

  DOMNULE OCTAV PELIN

  NU UITATI CA EXISTA INSTANTE INTERNATIONALE DE JUSTITIE (EX.CURTEA INTERNATIONALA DE JUSTITIE)CARORA AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIA A CONTRIBUABILULUI SE VA ADRESA DIRECT ELE NEPUTAND FI JUDECATE IN TARA –FIIND IMPLICATE INSTITUTII ALE STATULUI ROMAN(ANUMITE PARTI CORUPTE ) – SI INTREBAREA LEGITIMA CARE SE PUNE ESTE – CUM POT FI IMPARTIALE IN JUDECAREA(IMPARTIALI JUDECATORII)LITIGIILOR DINTRE CONTRIBUABIL SI STAT – INSTITUTIILE -PERSOANELE CE VOR JUDECA FIIND PLATITE DE STAT DIN BANII PUBLICI IN ROMANIA ? ??

  RASPUNS: SANSE MICI ! DAR IN INSTANTELE DIN STRAINATATE ACTUL DE JUSTITIE ESTE ALTFEL GESTIONAT DECAT IN ROMANIKA LUI BASESCU ASTFEL CA BASELANDUL NU ARE CE TRECE CU VEDEREA NEFIIND IMPLICATA IN ROMANIA NICI O INSTANTA DE JUDECATA , MINISTER PUBLIC , ETC -REALIZATI CA LITIGIILE DINTRE CONTRIBUABIL SI STAT NU POT FI JUDECATE IN TARA DE INSTITUTIILE DIN TARA FIIND CONFLICT CLAR DE INTERESE ALE INSTITUTIILOR STATULUI CE SI-AR JUDECA PROPRIILE LITIGII.

  CONCLUZIE : SE IMPUNE SESIZAREA INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNATIONALE SI DUPA CAZ ANGAJAREA DE CATRE AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI PENTRU RECUPERAREA PREJUDICIILOR(POSIBIL CONSTATATATE) A UNOR CASE DE AVOCATURA INTERNATIONALE IAR TOATE PROCESELE INTENTATE DE CATRE ACEASTA INSTITUTIILOR STATULUI SAU PERSOANELOR JURIDICE , VOR FI PUBLICE (POSIBIL TELEVIZATE IN DIRECT DIN STRAINATATE) > AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI VA AVEA PERSONAL CALIFICAT ANGAJAT AL EI ( PROCUROR , FINANTISTI ,EXPERTI CONTABILI ETC) CE VOR EFECTUA TOATE ACTELE SI DEMERSURILE LEGALE PENTRU RECUPERAREA PREJUDICIILOR (POSIBIL CONSTATATE) ADUSE CONTRIBUABILILOR ROMANI DE STATUL ROMAN SAU AMGAJATII ACESTUIA(FOSTI SAU ACTUALI)
  -INPRIMUL RAND SE VOR FACE INSTIINTARI PRIVIND PAGUBELE
  -IN AL DOILEA RAND SE VA MERGE PE REZOLVAREA AMIABILA
  -IN AL TREILEA RAND SE MERGE IN INSTANTELE INTERNATIONALE IN PRINCIPAL (POT FI SI ALTE PROPUNERI DE LA PESOANE CU PREGATIRE JURIDICA DE SPECIALITATE))

  DECI NU SUNT SANSE SA SCAPE NICI UN SINGUR DEVALIZATOR AL ROMANIEI DIN ULTIMII 25 DE ANI -GARANTAT !!! POATE DOAR SA INCEAPA SA DEA FOC LA ARHIVELE INSTITUTIILOR STATULUI – UITA INSA CA AU LASAT URME PESTE TOT ?
  (DACA ISI FAC SPERANTE DESARTE CA VOR SCAPA POT UITA DE ELE)

  CRESTINESTE CONSIDER CA ESTE NORMAL CA UMFLATII-GUSATI DE ORICE CULOARE AR FI , SA AIBE SANSA DE A-SI RECUNOASTE FURACIUNILE , A LE DECLARA SI A MERGE DE BUNA VOIE DIN PROPRIE INITIATIVA (PENTRU A-SI ELIBERA CONSTIINTELE SI SUFLETELE) SA DEPUNA FONDURILE DEVALIZATE INAPOI IN BUGETUL CONTRIBUABILULUI ROMAN, ACEST LUCRU VA FI VALABIL INSA PANA LA INFIINTAREA AUTORITATII DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI ROMANO-EUROPEAN DUPA CARE LEGEA ISI VA SPUNE CUVANTUL !!! SI VA FI PREA TARZIU SA CEARA CLEMENTA CONTRIBUABILULUI.

  LUPEA NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA)

  AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI POATE AVEA CHIAR SI INITIATIVE LEGISLATIVE(COMPARTIMENT DE SPECIALITATE) IN FUNCTIE DE INTERESELE CONTRIBUABILULUI PROPUNAND LEGI SAU AMENDAND LEGI CE VOR FI APOI TRIMISE IN PARLAMENT

  UITATI-VA ATENT LA BASESCU , A INCEPUT SA SE COCOSEZE , HAHAIE CONTINUU SI ARE O PRIVIRE PIERDUTA STIIND CA AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI , DUPA INFIINTARE PE PLAN EUROPEAN SAU IN ROMANIA , VA DEMARA TOATE ACTIUNILE POSIBILE PENTRU VERIFICAREA DISPARITIEI FLOTEI ROMANIEI , REDESCHIDEREA TUTUROR DOSARELOR CU PREJUDICII IMENSE ADUSE CONTRIBUABILULUI ROMANO-EUROPEAN ! IAR IN CAZUL IN CARE PROBABIL VOR FI CONSTATATE PREJUDICII II VOR FI IMPUTATE , PROCESELE VOR FI INTERNATIONALE SI TELEVIZATE FIIND TRANSPARENTA TOTALA, PUTAND A PARTICIPA LA ACESTEA ORICE CONTRIBUABIL (DIN CEI APROXIMATIV 18 MILIOANE) CE S-A CONSIDERAT LEZAT S-AU SE CONSIDERA LEZAT IN INTERESELE LEGITIME(EX.MARIRI DE TAXE ABUZIV,TAIERI SALARII ETC.)
  BINEINTELES VOR FI VERIFICATE SI DOCUMENTELE ALEGERILOR DIN 2004 SI 2009

  LUPEA NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA)

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: