LIDERUL PD-L VASILE BLAGA A ANUNTAT CA DEMOCRAT-LIBERALII VOR MERGE SINGURI LA ALEGERILE PARLAMENTARE,TRIMITAND „LA PLIMBARE”FORTA CIVICA SI PMP LUI BASESCU!

18 aug.

Preşedintele PDL Vasile Blaga anunţă că democrat-liberalii vor merge singuri la alegerile parlamentare şi nu vor mai face „donaţii” partiduleţelor.

13768381096655149665_blaga-ungureanu-neamtusize

Referindu-se la strategia pe care o va adopta PDL în perioada următoare, Vasile Blaga a afirmat că obiectivul principal este reorganizarea partidului, reconstituirea organizaţiilor şi întărirea acestora, constituirea comisiilor de specialitate pe domenii şi înfiinţarea unui Guvern alternativă ca principale condiţii pentru câştigarea bătăliilor politice de anul viitor şi pentru revenirea, apoi, la guvernare.

„Aveţi încredere, priviţi spre viitor şi vă garantez că vom fi din nou la guvernare, dar după alegeri, că nu are niciun rost să intrăm la guvernare cu cineva pentru câteva posturi de miniştri şi de secretar de stat, pentru unu-doi prefecţi”, a spus Blaga.

Preşedintele PDL a afirmat că primul obiectiv este un rezultat de 20% la alegerile pentru Parlamentul European, iar dacă acesta va fi obţinut, atunci partidul nu va mai trebui să riposteze „partiduleţelor” de dreapta, care îi cer în prezent candidaţi comuni pentru Preşedinţie şi Parlament.

„Obiectivul nostru este 20% şi atunci vă garantez că nici nu veţi mai auzi de partiduleţele astea nou-înfiinţate”, a spus liderul PDL.

„Partidul nostru va merge singur în alegerile parlamentare, nu vom mai face donaţii pentru nimeni, că destui au intrat şi anul trecut în Parlament pe cheltuiala noastră, pe banii şi pe munca noastră”, a încheiat Vasile Blaga, referindu-se la solicitările unor reprezentanţi ai Forţei Civice şi Mişcării Populare de a deschide negocieri pentru candidaturi comune.

Cu toate acestea, atât preşedintele PDL Vasile Blaga, cât şi alţi lideri ai partidului care au participat, sâmbătă, la reuniunea Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Bihor, între care Cătălin Predoiu, Gheorghe Flutur, Andreea Paul, Roberta Anastase, Traian Igaş, Mircea Hava, au amintit că principalul adversar al PDL rămâne USL şi Guvernul Ponta.

„Mă rog în fiecare zi la Dumnezeu să ţină USL unită, am mai spus-o, ca să răspundă în pauşal, în solidar, pentru dezastrul pe care îl face la guvernare. Au venit la guvernare pe promisiuni mincinoase şi tot prin minciuni guvernează. Iar astea nu vor plăti românilor facturile, nu le vor umple cămările şi nu le vor asigura caiete la copii din 15 septembrie”, a spus Vasile Blaga.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: