LIVIU VOINEA ,MINSTRUL DELEGAT PENTRU BUGET: GUVERNUL IA IN CALCUL MAJORAREA SALARIILOR PENTRU ANUL VITOR!

18 aug.

Liviu Voinea, ministrul delegat pentru Buget, a explicat care sunt variantele luate în calcul pentru creşterea veniturilor celor care lucrează la stat.

1336905103image-2009-03-8-5475347-46-liviu-voinea

“O varintă este să mergem cu creşterea cu rata inflaţiei pentru toate salariile bugetare. O altă variantă este să mergem cu o creştere mai mare pentru o anumită câtegorii de bugetari şi fără creştere pentru alte categorii de bugetari. O altă variantă este să mergem cu o creştere mai mare pentru bugetari până la un anumit salariu şi nicio creştere pentru bugetarii care au peste un anumit salariu. Altă variantă este să încercăm aplicarea unui procent din schema legii salarizării unitare”, a declarat, la România TV, Liviu Voinea.

Veştile bune îi vizează în special pe cei din Sănătate şi Educaţie.

“Grila este favorabilă pentru toţi cei din Sănătate, altfel este favorabil şi pentru învăţământul preuniversitar. În interiorul grilei de salarizare este posibilă creşterea poate chiar mai mult pentru Sănătate faţă de altele”, a mai spus ministrul delegat pentru Buget.

2 răspunsuri sa “LIVIU VOINEA ,MINSTRUL DELEGAT PENTRU BUGET: GUVERNUL IA IN CALCUL MAJORAREA SALARIILOR PENTRU ANUL VITOR!”

 1. len19000 18 august 2013 la 3:10 pm #

  DOMNULE OCTAV PELIN
  (CONTRIBUABIL-ACTIONAR PRINCIPAL LA BUGETUL ROMANIEI ,AL EUROPEI SI NU IN ULTIMUL RAND AL ORICAREI TARI CU CARE ROMANIA SI EUROPA ARE SCHIMBURI ECONOMICE
  24 DIN 24 DE ORE , 365 DE ZILE DIN 365 DE ZILE -CE SA FACEM GLOBALIZAREA EXISTA SI TREBUIE SA NE-O ASUMAM !)

  IN EUROPA , IN ROMANIA ,IN AMERICA EXISTA INSTITUTII DEMOCRATICE ( PARLAMENTE SI PARLAMENTARI ,CONGRESMANI) CE TREBUIE SA TINA CONT DE INTERESELE CETATENILOR CE I-AU ALES , PRIN URMARE TOATE DEMERSURILE PENTRU IMBUNATATIREA DEMOCRATIILOR EXISTENTE SAU IN CURS DE CRISTALIZARE SI RECUNOSCUTE CA FIIND DEMOCRATICE TREBUIE SA TINA CONT SI SA SE FACA PRIN METODE DEMOCRATICE-PASNICE INDIFERENT DE CAT TIMP VA FI NEVOIE PENTRU CA ACESTE IDEI DEMOCRATICE SA FIE IMPLEMENTATE.
  (VEZI INFIINTAREA PROCURATURII GENERALE EUROPENE CE ISI VA INCEPE ACTIVITATEA IN 2014-2015 SI CARE VA AVEA CA OBIECT FONDURILE EUROPENE IN PRIMA FAZA PENTRU EVITAREA MUSAMALIZARII FURACIUNILOR PE PLAN LOCAL IN TARILE UNDE SE PETREC ACESTEA , URMAND POSIBIL A-SI EXTINDE ACTIVITATEA )

  POT SA VA CONFIRM INSA CA DEMERSURILE MELE (MONITORIZATE INTENS SI ATENT DE INSTITUTIILE BASISTE)FACUTE LA ORGANISMELE EUROPENE ,ROMANE (LE-AM FACUT CUNOSCUTE SI DOMNULUI PONTA, PNL,DIVERSELOR INSTITUTII,COMISIEI PENTRU MODIFICAREA CONSTITUTIEI ETC.), SI MULTOR CONGRESMANI SUA , PENTRU INFIINTAREA AUTORITATII EUROPENE IN CAZUL EUROPEI SI AMERICANE IN CAZUL AMERICII , AUTORITATII DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI EUROPEAN SAU AMERICAN (UN FEL DE FBI AL CONTRIBUABILULUI -PENTRU RECUPERAREA PREJUDICIILOR ADUSE DE STAT SI DE FOSTII SAU ACTUALII ANGAJATI AI ACESTUIA CONTRIBUABILULUI-ACTIONAR) ,
  AU INGHETAT SANGELE IN VENELE UNEI PARTI ALE STATULUI CORUPT , A INSTITUTIILOR TIP SRI,SIE,MAI,ANAF ETC., ELE FIIND OCUPATE CU SUPRAVEGHEREA SI MONITORIZAREA CONTRIBUABILULUI SI NU A INSTITUTIILOR DE STAT A CELOR ANGAJATI IN ACESTE INSTITUTII (CHELTUITORI AI BANULUI PUBLIC),CE AU DEVALIZAT BUGETELE ROMANIEI ADUCAND IMENSE PREJUDICII CONTRIBUABILULUI (IMPOVARANDU-L CU TAXE PESTE TAXE SCORNITE DE MINTI DIABOLICE)SI ROMANIEI .
  ACESTE INSTITUTII AU INTELES ISTORIC PRIMELE CA SE APROPIE ZIUA INCEPAND DIN ANUL DE GRATIE 2013 IN CARE STATUL , FOSTII SI ACTUALII ANGAJATI AI ACESTUIA , FOSTII SI ACTUALII GUVERNANTI , TREBUIE SA DE-A SOCOTEALA CONTRIBUABILULUI -ACTIONAR LA BUGETUL DE STAT ,PENTRU DEVALIZAREA (DACA ESTE CAZUL) A BUGETELOR ROMANIEI DIN 1990-2014

  MENTIONEZ CA PRINTRE ALTELE CRIMELE IMPOTRIVA UMANITATII NU SE PRESCRIU – E VORBA DE SUTE DE MILIARDE DACA NU MII DE MILIARDE DE EURO PRADUITI JEFUITI DIN BUGETUL DE STAT SI DIN FOSTELE ACTIVE ALE STATULUI DE UMFLATI-GUSATI DE DIVERSE CULORI – !!!

  CU STIMA

  LUPEA NICODIM EUGEN(CNP1631124080034)BRASOV-ROMANIA)

  (CONTRIBUABIL-ACTIONAR PRINCIPAL LA BUGETUL ROMANIEI ,AL EUROPEI SI NU IN ULTIMUL RAND AL ORICAREI TARI CU CARE ROMANIA SI EUROPA ARE SCHIMBURI ECONOMICE
  24 DIN 24 DE ORE , 365 DE ZILE DIN 365 DE ZILE ,MINUTELE SI SECUNDELE SE SUBANTELEG)

  P.S.
  PROBABIL-OARE TRANSFERUL FONDURILOR JEFUITE SE
  POATE FACE DIGITAL SI PE CEI 8000 DE SATELITI ARTIFICIALI AI PAMANTULUI ? SI DACA DA LASA URME PENTRU A FI DEPISTATE ? FIINDCA LA CONTURILE DIN BANCI AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONSUMATORILOR VA AVEA ACCES !!!

  IN PRINCIPIU HOLOCAUSTUL DECLANSAT IN ROMANIA DE PARTEA CORUPTA A STATULUI CORUPT SI A I UNOR FOSTI SI ACTUALI ANGAJATI CORUPTI AI STATULUI CORUPT , IMPOTRIVA CONTRIBUABILULUI -ACTIONAR LA BUGETUL ROMANIEI SI BUGETUL EUROPEI TREBUIE SA INCETEZE DAR NU SE STIE …

  FELICITARI FBI DIN SUA PENTRU GASIREA UNUI GUSAT CU 80 DE MILIOANE IN CONT IN AMERICA PRIETEN CU UN FOST SEF ANAF !

  URMEAZA ALTI FOSTI ANGAJATI AI STATULUI ???

  MENTIONEZ CA ADUCEREA LA CUNOSTIINTA CONTRIBUABILULUI ROMANO–EUROPEAN (APROXIMATIV 18.000.000 MILIOANE ) A PROPUNERII DE INFIINTARE LA NIVELUL UNIUNII EUROPENE A AUTORITATII EUROPENE DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI EUROPEAN IAR IN ROMANIA A AUTORITATII DE REPREZENTARE SI PROTECTIA A CONTRIBUABILULUI ROMAN , DA FRISOANE RECI PE SIRA SPINARII TUTUROR ORDONATORILOR DE CREDITE DIN STATUL ROMAN – INCLUSIV BANCII NATIONALE A ROMANIEI,CURTII DE CONTURI A ROMANIEI ,PRIMARIILOR ETC

  Apreciază

  • octavpelin 18 august 2013 la 6:14 pm #

   DOMNUL LUPEA ,ADEVARAT ACESTE IFRACTIUNI NU SE PRESCRIU,DAR,IN ROMANIKA LUI BASESCU,BASELAND,SE TREC CU VEDERA,O SA VEDTI CA PE FAMILIA LUI FLORIN CIOABA,O SA-L AJUTE BASESCU SI GUVERNUL,SA-L TRANSPORTE IN TARA!,CU STIMA OCTAV!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: