SLUGA LUI VIKTOR ORBAN,GUVERNATORUL ,TRAIAN BASESCU DESFIINTAT DE MEMBRII LEGIUNII SECUIESTI.SRI IN ALERTA!

18 aug.

In timp ce Traian Basescu se intreba, ieri, la Harghita, de ce sunt arborate doar steaguri secuiesti si unguresti, membrii Legiunii Secuiesti il desfiintau, adresandu-le romanilor si presedintelui cuvinte greu de reprodus.

137682664245615042456_Salamon-Csaba-Attila4

Ieri, presedintele Traian Basescu a participat la slujba manastirii „Adormirea Maicii Domnului” de la Izvoru Muresului, unde arhiepiscopul Covasnei si Harghitei, IPS Ioan Selejean, i-a oferit un drapel al Romaniei. Dupa ce a fluturat steagul, Basescu a declarat: „Venind incoace, si nu numai astazi – sigur ca respectam mult drepturile fiecaruia, ca la el in casa sa faca ce vrea – am vazut la porti si drapelul secuiesc langa cel unguresc, cel al Ungariei. Oare nu era loc si pentru drapelul Romaniei?”

137682663253215032532_basescu3

In opinia membrilor Legiunii Secuiesti, cu diguranta, nu! In spatiul virtual, acestia faceau bascalie de romani, etichetandu-i „clovni” si suferinzi de „un complex de inferioritate primitiv de rahat”, referindu-se la faptul ca o televiziune a afirmat ca celebrul savant Nikola Tesla era roman. Mai mult, Karoly Szekely, din Sf. Gheorghe, fost mercenar in Irak, a distribuit un link denumit „Basescu se joaca cu focul” si a facut la adresa presedintelui un comentariu care nu poate fi reprodus.

„Tinut secuiesc, nu Romania!”

137682662371215023712_coment2

De altfel, aceeasi atitudine fata de romani o au si colegii lui Karoly Szekely din Legiunea Secuiasca in spatiul virtual, distribuind un videoclip in care cer „Dreptate pentru Ungaria”, contestand Tratatul de la Trianon. Si zilele trecute, in cadrul Taberei Tineretului Maghiar din Ardeal, Vona Gabor, liderul extremist Jobbik, a facut declaratii jignitoare la adresa populatiei majoritare chiar pe teritoriul Romaniei. El a sustinea ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si interesele maghiarilor din Transilvania, asumandu-si responsabilitatea unui conflict cu Romania. In Tabara Tineretului Maghiar au fost la mare cautare tricourile imprimate cu „Ungaria isi cheama la lupta fiii credinciosi” si „Am pierdut prin lacrimi/ Vom recastiga prin sange!”

SRI, in alerta

Ieri, „National” a dezvaluit ca, din pricina atacurilor repetate ale lui Vona Gabor, liderul partidului maghiar Jobbik, autoritatile din Romania au intrat in alerta maxima, Serviciul Roman de Informatii actionand conform unui cod iminent de producere a unor posibile atentate la siguranta nationala. Politistilor de proximitate le-au revenit sarcina de a distribui rezervistilor un numar impresionant de ordine de chemare la concentrarea de instructie sau de reincorporare provizorie. Conform legii, rezervistii „pot fi incorporati, concentrati, respectiv mobilizati, pentru instructie si completarea fortelor destinate apararii pe timpul starii de asediu, al mobilizarii si al starii de razboi”.

Ministerul ungar de Externe e suparat pe Corlatean

Aseara, Zsolt Nemeth, secretarul de stat in Ministerul ungar de Externe, l-a convocat pe ambasadorul roman in Ungaria, Victor Micula, pentru a respinge declaratiile ministrului roman de Externe, Titus Corlatean, potrivit caruia legea ungara privind coeziunea nationala contine o strategie ungara de „recucerire a Bazinului Carpatic” si urmareste sa „repuna in discutie tratatele de pace de la Versailles”. Tot Corlatean a spus ca prezenta in Romania a unor organizatii precum Garda Maghiara sau Garda Secuiasca nu trebuie acceptata, iar institutiile statului care au competente in acest domeniu ar trebui sa isi faca datoria.

2 răspunsuri sa “SLUGA LUI VIKTOR ORBAN,GUVERNATORUL ,TRAIAN BASESCU DESFIINTAT DE MEMBRII LEGIUNII SECUIESTI.SRI IN ALERTA!”

 1. len19000 18 august 2013 la 8:23 pm #

  DOMNULE OCTAV PELIN

  NU UITATI CA EXISTA INSTANTE INTERNATIONALE DE JUSTITIE (EX.CURTEA INTERNATIONALA DE JUSTITIE)CARORA AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIA A CONTRIBUABILULUI SE VA ADRESA DIRECT ELE NEPUTAND FI JUDECATE IN TARA –FIIND IMPLICATE INSTITUTII ALE STATULUI ROMAN(ANUMITE PARTI CORUPTE ) – SI INTREBAREA LEGITIMA CARE SE PUNE ESTE – CUM POT FI IMPARTIALE IN JUDECAREA(IMPARTIALI JUDECATORII)LITIGIILOR DINTRE CONTRIBUABIL SI STAT – INSTITUTIILE -PERSOANELE CE VOR JUDECA FIIND PLATITE DE STAT DIN BANII PUBLICI IN ROMANIA ? ??

  RASPUNS: SANSE MICI ! DAR IN INSTANTELE DIN STRAINATATE ACTUL DE JUSTITIE ESTE ALTFEL GESTIONAT DECAT IN ROMANIKA LUI BASESCU ASTFEL CA BASELANDUL NU ARE CE TRECE CU VEDEREA NEFIIND IMPLICATA IN ROMANIA NICI O INSTANTA DE JUDECATA , MINISTER PUBLIC , ETC -REALIZATI CA LITIGIILE DINTRE CONTRIBUABIL SI STAT NU POT FI JUDECATE IN TARA DE INSTITUTIILE DIN TARA FIIND CONFLICT CLAR DE INTERESE ALE INSTITUTIILOR STATULUI CE SI-AR JUDECA PROPRIILE LITIGII.

  CONCLUZIE : SE IMPUNE SESIZAREA INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNATIONALE SI DUPA CAZ ANGAJAREA DE CATRE AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI PENTRU RECUPERAREA PREJUDICIILOR(POSIBIL CONSTATATATE) A UNOR CASE DE AVOCATURA INTERNATIONALE IAR TOATE PROCESELE INTENTATE DE CATRE ACEASTA INSTITUTIILOR STATULUI SAU PERSOANELOR JURIDICE , VOR FI PUBLICE (POSIBIL TELEVIZATE IN DIRECT DIN STRAINATATE) > AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI VA AVEA PERSONAL CALIFICAT ANGAJAT AL EI ( PROCUROR , FINANTISTI ,EXPERTI CONTABILI ETC) CE VOR EFECTUA TOATE ACTELE SI DEMERSURILE LEGALE PENTRU RECUPERAREA PREJUDICIILOR (POSIBIL CONSTATATE) ADUSE CONTRIBUABILILOR ROMANI DE STATUL ROMAN SAU AMGAJATII ACESTUIA(FOSTI SAU ACTUALI)
  -INPRIMUL RAND SE VOR FACE INSTIINTARI PRIVIND PAGUBELE
  -IN AL DOILEA RAND SE VA MERGE PE REZOLVAREA AMIABILA
  -IN AL TREILEA RAND SE MERGE IN INSTANTELE INTERNATIONALE IN PRINCIPAL (POT FI SI ALTE PROPUNERI DE LA PESOANE CU PREGATIRE JURIDICA DE SPECIALITATE))

  DECI NU SUNT SANSE SA SCAPE NICI UN SINGUR DEVALIZATOR AL ROMANIEI DIN ULTIMII 25 DE ANI -GARANTAT !!! POATE DOAR SA INCEAPA SA DEA FOC LA ARHIVELE INSTITUTIILOR STATULUI – UITA INSA CA AU LASAT URME PESTE TOT ?
  (DACA ISI FAC SPERANTE DESARTE CA VOR SCAPA POT UITA DE ELE)

  CRESTINESTE CONSIDER CA ESTE NORMAL CA UMFLATII-GUSATI DE ORICE CULOARE AR FI , SA AIBE SANSA DE A-SI RECUNOASTE FURACIUNILE , A LE DECLARA SI A MERGE DE BUNA VOIE DIN PROPRIE INITIATIVA (PENTRU A-SI ELIBERA CONSTIINTELE SI SUFLETELE) SA DEPUNA FONDURILE DEVALIZATE INAPOI IN BUGETUL CONTRIBUABILULUI ROMAN, ACEST LUCRU VA FI VALABIL INSA PANA LA INFIINTAREA AUTORITATII DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI ROMANO-EUROPEAN DUPA CARE LEGEA ISI VA SPUNE CUVANTUL !!! SI VA FI PREA TARZIU SA CEARA CLEMENTA CONTRIBUABILULUI.

  LUPEA NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA)

  AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI POATE AVEA CHIAR SI INITIATIVE LEGISLATIVE(COMPARTIMENT DE SPECIALITATE) IN FUNCTIE DE INTERESELE CONTRIBUABILULUI PROPUNAND LEGI SAU AMENDAND LEGI CE VOR FI APOI TRIMISE IN PARLAMENT

  UITATI-VA ATENT LA BASESCU , A INCEPUT SA SE COCOSEZE , HAHAIE CONTINUU SI ARE O PRIVIRE PIERDUTA STIIND CA AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI , DUPA INFIINTARE PE PLAN EUROPEAN SAU IN ROMANIA , VA DEMARA TOATE ACTIUNILE POSIBILE PENTRU VERIFICAREA DISPARITIEI FLOTEI ROMANIEI , REDESCHIDEREA TUTUROR DOSARELOR CU PREJUDICII IMENSE ADUSE CONTRIBUABILULUI ROMANO-EUROPEAN ! IAR IN CAZUL IN CARE PROBABIL VOR FI CONSTATATE PREJUDICII II VOR FI IMPUTATE , PROCESELE VOR FI INTERNATIONALE SI TELEVIZATE FIIND TRANSPARENTA TOTALA, PUTAND A PARTICIPA LA ACESTEA ORICE CONTRIBUABIL (DIN CEI APROXIMATIV 18 MILIOANE) CE S-A CONSIDERAT LEZAT S-AU SE CONSIDERA LEZAT IN INTERESELE LEGITIME(EX.MARIRI DE TAXE ABUZIV,TAIERI SALARII ETC.)
  BINEINTELES VOR FI VERIFICATE SI DOCUMENTELE ALEGERILOR DIN 2004 SI 2009

  LUPEA NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA)

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: