ADEVARATII LIBERALI, RAMAN STUPEFIATI:PNL ISI EXPRIMA REGRETUL FATA DE MOARTEA „REGELUI”CIOABA!

19 aug.

Partidul Naţional Liberal îşi exprimă regretul faţă de moartea autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, despre care spune că a încercat să schimbe modul de viaţă al romilor, punând accent pe rolul esenţial al educaţiei.

1307023718pnl_sigla

„Partidul Naţional Liberal îşi exprimă regretul faţă de trecerea în nefiinţă a lui Florin Cioabă, personalitate marcantă a comunităţii rome. De-a lungul timpului, Florin Cioabă a promovat valorile culturale autentice ale romilor, luptând cu prejudecăţile şi militând pentru integrarea acestei etnii în societate. Asumându-şi rolul de lider, Florin Cioabă a încercat să schimbe modul de viaţă al romilor, punând accent pe rolul esenţial al educaţiei. Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndurerate şi comunităţii rome. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL transmis, luni, AGERPRES.

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, a murit, duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya. El a suferit un infarct, la începutul săptămânii trecute, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia, fiind în stare gravă mai multe zile.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: