PREMIERUL ROMANIEI,VICTOR PONTA A PUS PICIORUL IN PRAG CU PRIVIRE LA SOLICITAREA LUI BASESCU ,PRIVIND AVIONNUL SMURD SI SOLICITAREA LUI DORIN CIOABA,PENTRU A ACHITA NOTA DE SPITALIZARE PENTRU PERSOANA PRIVATA,DECEDATUL FLORIN CIOABA,CETATEAN ROMAN !

19 aug.

Prim-ministrul a precizat în legătură cu solicitarea familiei Cioabă de a primi ajutor pentru a achita nota de spitalizare că ea urmează să fie analizată, la fel ca în cazul oricărui cetăţean român, conform procedurilor existente şi în măsura fondurilor disponibile.

Victor-Ponta-qmagazine1

“Pe orice cetățean român, eu nu fac vreo deosebire că e rege sau nu e rege, în măsura prevăzută de lege și în măsura posibilităților, încercăm să-l ajutăm. Nu poate statul întotdeauna… (…) Atât cât se poate face pentru orice cetățean al României, atât fac cu mare drag și eu, și Guvernul”, a afirmat premierul, la emisiunea “Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

Pe de altă parte, premierul Victor Ponta şi-a exprimat neîncrederea că va fi acordat din partea statului român un ajutor pentru familia autoproclamatului rege al romilor, având în vedere că familia Cioabă este una înstărită, consemnând, totodată, că nu face favoruri din banii publici.
”Nu am de gând să fac niciun fel de favoare sau discrimnare pozitivă sau negativă pentru cineva. Știu că Florin Cioabă era și un lider al comunității petincostale, o comunitate de oameni foarte uniții, muncitori, pentru care am un foarte mare respect. Sunt convins că există posibilități private, din bani publici nu fac favoruri pentru nimeni”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: