PURTATORUL DE CUVANT AL GUVERNATORULUI BASESCU,BOGDAN OPREA:”ESTE O „MINCIUNA”CA BASESCU A CERUT GUVERNULUI UN AVION GRATIS IN CAZUL „REGELUI”TIGANILOR,FLORIN CIOABA!

19 aug.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, susţine că este „o mare minciună” afirmaţia potrivit căreia şeful statului ar fi cerut Guvernului un avion gratis în cazul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă.

081911281754769283

„Este o mare minciuna afirmaţia potrivit căreia domnul preşedinte Traian Băsescu ar fi cerut Guvernului un avion gratis pentru aducerea în ţară a domnului Florin Cioabă”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Bogdan Oprea.

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seară, într-o emisiune televizată, că preşedintele Traian Băsescu l-a sunat pe ministrul de Interne în cazul Cioabă, şeful Executivului arătând că el nu a fost de acord să fie folosit avionul SMURD decât pentru cazuri speciale.

„Dacă vorbim de cazul acesta: domnul preşedinte l-a sunat pe ministrul de Interne, pe mine nu m-a sunat că nu mai vorbim şi a cerut să intre în acea procedură. Ştiţi, SMURD are un avion. Eu am spus domnule nu sunt de acord să folosim avionul SMURD decât pentru cazuri speciale. Dacă familia suportă costul evident că sunt de acord. Nu este vorba că a sunat preşedintele, ci pur şi simplu că noi avem un avion, din toamnă o să mai avem încă un avion medical în afară de elicopterele care funcţionează în ţară. Fiecare viaţă este importantă, dar când eşti în poziţia de a avea anumite resurse materiale încerci să le drămuieşti raţional şi cu bun simţ, nu că te sună preşedintele. Putea să sune şi puteau să sune şi alţi preşedinţi”, a spus Victor Ponta.

2 răspunsuri sa “PURTATORUL DE CUVANT AL GUVERNATORULUI BASESCU,BOGDAN OPREA:”ESTE O „MINCIUNA”CA BASESCU A CERUT GUVERNULUI UN AVION GRATIS IN CAZUL „REGELUI”TIGANILOR,FLORIN CIOABA!”

 1. len19000 19 august 2013 la 2:31 pm #

  DOMNULE OCTAV PELIN

  ESTE VALABIL PENTRU ORICE TARA DIN LUME(BRAZILIA, FRANTA,GUATEMALA , ROMANIA ETC.)
  (ACESTE REALITATI SUNT FOARTE BINE CUNOSCUTE DE EMINENTELE CENUSII-GULERELE ALBE SI COZILE DE TOPOR ALE ACESTORA UMFLATII-GUSATI DIN STRUCTURILE STATELOR , CU LEGATURI TRANSPARTINICE , TRANSNATIONALE SI CARE AU ACCES LA TOATE INFORMATIILE CONFIDENTIALE ALE CONTRIBUABILILOR)

  IN PRINCIPIU O TARA ESTE ALCATUITA DIN CONTRIBUABILI PRIVATI NEORGANIZATI USOR DE MANIPULAT , INFRICOSATI DE PUTEREA STATULUI ASUPRA LOR A FAMILIILOR LOR A DESTINELOR LOR SI A FAMILIILOR LOR SI A CAROR BANI PRIVATI SUNT BUNI PENTRU A ALIMENTA BUGETUL DE STAT PRIN TAXE SI IMPOZITE
  (IN ROMANIA SUNT PESTE 18 MILIOANE)
  SI
  STATUL – ADMINISTRATORUL AVUTIEI NATIONALE SI A A BUGETULUI DE STAT STRANS ANUAL , CARE A ACREDITAT IDEEA (DISPRETUIND FLAGRANT CONTRIBUABILUL) CA NU CONSIDERA OPORTUN SA DEA SOCOTEALA ACESTUIA PENTRU BANII (PONDEREA O AU BANII PRIVATI)COLECTATI SI CHELTUITI DE INSTITUTIILE DIN COMPUNEREA LUI FIIND STAPANUL ACESTORA CU DREPT DE VIATA SI MOARTE
  ERONAT
  STATUL SI ANGAJATII ACESTUIA (DE LA PRESEDINTELE ROMANIEI IN JOS) SUNT PRIMII RESPONSABILI DE BUNA GESTIONARE A AVUTIEI NATIONALE , A FONDURILOR DIN BUGETUL DE STAT AL ROMANIEI COLECTATE-DISTRIBUITE-CHELTUITE ANUAL DE INSTITUTIILE DIN COMPUNERE , PENTRU CARE ESTE OBLIGAT SA FACA RAPORT CENTRALIZAT DETALIAT (MERGAND PANA LA MATURA ACHIZITIONATA DE UN MINISTER )PRIVIND EXECUTIA BUGETARA ANUALA FIECARUI CONTRIBUABIL -DIN 1990-2013 NICI UN GUVERN AL ROMANIEI , DIN DISPRET FATA DE CONTRIBUABIL , NU AM CUNOSTIINTA SA FI FACUT ASA CEVA (SAU SUNT TRECUTE LA SECRET ?)

  AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI CA ORGANIZATIE PROFESIONALA PRIVATA COAGULEAZA INTERESELE CONTRIBUABILILOR PRIVATI (PREPONDERENT)-PESTE 18 MILIOANE IN ROMANIA
  SI VERIFICA PRIN CONTROL-OPERATIV CURENT SAU LA CEREREA CONTRIBUABILULUI CE SEMNALEAZA O INCALCARE A DREPTURILOR SALE LEGITIME INSTITUTIILE STATULUI POSIBIL VINOVATE (EFECTUAND PROPRIILE CERCETARI INDEPENDENT DE CERCETARILE INSTITUTIEI DE STAT IN TERMEN DE 30 DE ZILE (CONFORM LEGII) SI COMUNICANDU-LE PETENTULUI CONTRIBUABIL , APLICAND POSIBILE SANCTIUNI INSTITUTIEI DE STAT SI CELOR STABILITI CA FIIND VINOVATI DE CHELTUIREA ABUZIVA A BANULUI PUBLIC-PRIVAT COLECTAT SI DEMARAND ACTIUNILE DE RECUPERARE A EVENTUALULUI PREJUDICIU PRODUS DE INSTITUTIA DE STAT SI ANGAJATII SAI BUGETULUI DE STAT (ASTA IN CAZUL IN CARE INSTITUTIA DE STAT INCEARCA SA MUSAMALIZEZE PREJUDICIUL PRODUS)

  (EX. A FI CONTRIBUABIL CE VARSA LUNAR DIN BANII SAI PRIVATI LA BUGETUL DE LA STAT DIN SALARIUL SAU NET DE 1000 LEI MINIM 24% ADICA 240 DE LEI – CE REPREZINTA TVA,ADAOS COMERCIAL,CHELTUIELI DE TRANSPORT,SALARII SI TAXE AFERENTE ACESTUIA ALE PRODUCATORULUI SI COMERCIANTULUI ,ACCIZE ETC. ,ESTE O ADEVARATA PROFESIE-CALIFICATA ? -VERIFICATI PE UN BON DE CASA SAU FACTURA DE LA UN SUPERMARKET-ESTE VORBA DE REALITATEA DE ZI CU ZI )

  O SAPTAMANA PLACUTA
  LUPEA NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA

  INTR-UN CUVANT SISTEMUL JURIDIC ROMANESC TREBUIE SA TREACA DE URGENTA LA O ALTA PRACTICA JUDICIARA(SISTEMUL CU JURATI ESTE O ALTERNATIVA) ALTFEL IN CURAND TOTUL SE VA PRABUSII…

  IN PREZENT IN ROMANIA STATUL PRIN PROPRII ANGAJATI ISI JUDECA PROPRIILE LITIGII CONSTATATE DE PROPRII ANGAJATI.
  AVOCATII DIN OFICIU SUNT ANGAJATI SAU PLATITI IN LITIGIILE CU STATUL DE STAT CE ISI JUDECA PROPRIILE LITIGII CU PROPRII ANGAJATI
  STATUL CONSTATA DIVERSE INCALCARI ALE LEGII CU PROPRII ANGAJATI SI LA JUDECA ANGAJATII DIN INSTITUTIILE DE STAT PLATITE CU BANII CONTRIBUABILULUI DAR DIN BUGETUL DE STAT

  ESTE O INTREAGA SI LUNGA COLECTIE DE CONFLICTE DE INTERESE CE LA CEDO SI IN ALTE INSTANTE INTERNATIONALE GARANTEAZA PIERDEREA PROCESELOR STATULUI CHIAR SI CU SINE INSUSI !

  IN PROCESELE CU STATUL AVOCATUL DIN OFICIU TREBUIE ASIGURAT DE AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI SAU DE ORICE ALTA ENTITATE PROFESIONALA CALIFICATA IN A ASIGURA APARAREA ACUZATULUI .

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: