PREMIERUL VICTOR PONTA:”NU AM AVUT NICIODATA INCREDERE IN BASESCU!”

27 aug.

Victor Ponta a răspuns atacurilor lansate de Traian Băsescu la adresa Guvernului. Aflat într-o vizită oficială la Chişinău, premierul Ponta a vorbit în direct la Antena 3 despre declaraţiile acide făcute astăzi de ex-preşedintele Băsescu.

chiar-daca-l-a-facut-porc-si-mincinos-pe-ponta-basescu-trebuie-sa-lucreze-cu-premierul-presa-internationala-comenteaza-situatia-din-romania-183850

Premierul a realizat o sinteză a motivului vizitei sale la Chişinău. Victor Ponta a declarat că sentimentele exprimate de la Bucureşti pentru Moldova sunt frumoase, însă în ultimii ani, oamenii au „primit doar vorbe”. Primul ministru a precizat că a dorit să arate la Chişinău că România „nu e o ţară de oameni care doar dau din gură”.

Şeful Guvernului a precizat că urmează să inaugureze la Chişinău lucrările pentru gazoductul Iaşi-Ungheni, care va oferi Moldovei posibilitatea de a primi gaz şi din România, nu numai din Rusia.

„Mi-am făcut treaba ca prim-ministru”, a precizat Victor Ponta.

Premierul a mai precizat că, prin vizita sa la Chişinău, a încercat să prezinte „o faţă mai serioasă a României”, în timp ce „cineva de la Bucureşti” îl „înjura şi arăta faţa urâtă a României”.

„Nu am avut niciodată încredere în preşedintele Băsescu”, a mai spus Victor Ponta.

„De câte ori fac o vizită externă, preşedintele face o conferinţă de presă în care mă face cu ou şi cu oţet. În timp ce preşedintele mă înjura pe la TV, eu eram la Chişinău şi le arătam oamenilor că România poate să facă ceva şi pentru Republica Moldova. Încerc şi la Chişinău aşa să prezint partea frumoasă, civilizată a României. Că cineva mă înjura la Bucureşti, nu pot decât să regret”, a declarat, ulterior la România TV, Ponta.

Premierul a adăugat că „fiind pe teren e cineva în tribună, din păcate la tribuna oficială, care mă înjură tot timpul”. „Eu îmi fac treaba mea, mi-o fac şi aici la Chişinău să reprezint România cu onoare”, a spus Victor Ponta.

Pont a mai precizat că el „respectă funcţia de preşedinte şi instituţia prezidenţială”. „Faptul că domnul Băsescu nu se comportă ca un preşedinte e alegerea lui, îmi doresc ca România să aibă de la anul un şef al statului care să îi facă cinste. Nu o să mă auziţi vreodată spunând vreun lucru rău despre România, despre preşedintele ţării. Bătăliile noastre interne sunt ale noastre, dar să vorbesc de rău ţara prin străinătate e o mare ticăloşie şi mă deranjează”, a spus Ponta.

„Mi-a făcut deja lucruri mai grele. Să fii înjurat că te-ai dus în vacanţă cu copiii e un lucru neplăcut. Orgoliile sau supărările mele nu sunt mai importante, nu e cazul să mă plâng. Îmi fac datoria ca prim-ministru, poate să zică domnul Băsescu ce vrea. Recunosc că am ajuns la un grad în care pot să îl ignor destul de mult”, a adăugat Victor Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: