REALITATEA MEDIA TV A PUS”BOTUL”LA DIVERSIUNEA LUI TRAIAN BASESCU CARE IL APARA PE SEBASTIAN GHITA SI LATRINA BASISTA „ROMANIA TV!”,COZMIN GUSA A UITAT SA MAI CEARA CA RTV-UL LUI GHITA SA-SI SCHIMBE SIGLA SI DENUMIREA,APARANDU-L PE BASESCU!

27 aug.

Traian Basescu, a declarat, luni, că România TV este o televiziune „la dispoziţia premierului” şi că patronului acesteia, Sebastian Ghiţă, îi plăteşte concediile lui Victor Ponta.

sebastian_ghita_si_victor_ponta_95591800_55070900

Traian Băsescu i-a replicat unei jurnaliste România TV, care l-a întrebat ce sens mai are coabitarea preşedinte- premier, că răspunsul ar trebui să-l dea patronul său, Sebastian Ghiţă. „N-aţi vrea să-l rugaţi pe patronul dvs, care îi mai plăteşte câte un concediu, care îl mai duce cu un avion pe Ponta, să vă spună cum vede el treaba asta, că RTV e o televiziune la dispoziţie” a spus Băsescu. Preşedintele a adăugat că premierul ar trebui să-şi facă treaba şi să guverneze ţara, nu să stea prin studiorile României TV.

Traian Băsescu a declarat că pactul de coabitare încheiat cu premierul Victor Ponta „stă în picioare” pentru că se sprijină pe prevederile constituţionale, el arătând însă că şi-a pierdut încrederea în capacitatea Guvernului de a asigura locuri de muncă. „Pactul stă pentru că el se sprijină pe prevederi constituţionale, deci acolo nu e nimic în afara Constituţiei”, a spus Băsescu, în conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni, întrebat dacă pactul de coabitare mai stă în picioare după evoluţiile din ultimele luni.

De asemenea, întrebat dacă a primit semnale de la partenerii europeni sau americani privind lipsa de comunicare şi nervozitatea din relaţia sa cu premierul Ponta, Băsescu a răspuns că nu poate spune acest lucru, nici dacă ar fi primit acest tip de semnale. Băsescu a arătat că la începutul acestui an a fost optimist în privinţa guvernării USL, însă în acest moment şi-a pierdut încrederea deoarece nu se iau măsuri care să evite creşterea şomajului.
„Eu am girat orice guvern la instalare. Am fost optimist atât timp cât s-a stat în obiectivele asumate, dar faptul că Guvernul nu sesizează sau nu iau măsuri sau are politici absolut de neacceptat, ceea ce duce la creşterea şomajului, mă face să nu mai am încrederea în capacitatea acestui guvern de a valorifica sacrificiul românilor ca urmare a măsurilor din 2010”, a afirmat Băsescu. El a arătat că a început să se convingă că guvernanţii USL sunt „incompetenţi” şi nu înţeleg ce se întâmplă cu ţara pe care o au pe mână, însă deocamdată nu are ce să facă decât să spună acest lucru. „Deocamdată nu am încredere, dar nu am ce face decât să spun. Nu mai am încredere pentru că se dovedesc nişte oameni politicianişti, nu îi interesează să creeze locuri de muncă, îi interesează să vadă ce pot spune despre unul, despre altul, despre preşedinte. Or eu încep să mă conving că sunt incompetenţi şi nu au capacitatea să înţeleagă ce se întâmplă cu ţara pe care au o în mână”, a mai afirmat preşedintele.
Preşedintele Traian Băsescu a spus, miercuri, la Fundulea, că premierul Victor Ponta nu îi răspunde la telefon, el făcând aceste declaraţii după ce jurnaliştii l-au întrebat dacă a vorbit cu acesta despre problemele semnalate de el în domeniul agriculturii.

Premierul Ponta a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că nu mai vorbeşte cu preşedintele Băsescu, ultima declaraţie în acest fiind făcută vineri, 16 august. El a susţinut din nou că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu după accidentul din Muntenegru, când a constatat că şeful statului „s-a folosit de moartea unor oameni”. Premierul Victor Ponta a afirmat şi el miercuri că are relaţii instituţionale foarte bune cu Preşedinţia, dar că nu răspunde la telefon unor „oameni neserioşi”, adăugând că nu se aştepta ca preşedintele Traian Băsescu să apeleze la o remarcă celebră, şi anume „Primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi”. Ulterior, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului, a declarat că premierul Ponta „urmăreşte să creeze un blocaj instituţional crezând că, astfel, va recupera voturile pierdute prin minciună şi prin nerespectarea angajamentelor faţă de populaţie”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: