CE SPUNE PREMIERUL VICTOR PONTA DESPRE REMANIEREA GUVERNULUI!

31 aug.

Victor Ponta, parlamentarilor USL: Sunt mulţumit de toţi miniştrii care fac parte din Cabinet.

ponta-noul-acord-al-romaniei-cu-fmi-va-fi-de-3-5-miliarde-euro-si-va-fi-convenit-pana-in-toamna-217854

Premierul Victor Ponta le-a spus, sâmbătă, la Mamaia, parlamentarilor USL, că este mulţumit de toţi miniştrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i tratează ca pe miniştrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe miniştri USL. „Vreau să vă spun că sunt mulţumit de toţi miniştrii care fa parte din Cabinet, că nu i-am tratat şi nu-i voi trata niciodată pe miniştrii PSD, PNL sau PC, ci USL”, a spus Ponta.

El a arătat că îşi doreşte ca în 2016, la viitoarele alegeri parlamentare, în această formulă, se se dea „socoteală” în faţa electoratului de ceea ce s-a făcut din ceea ce s-a promis în 2012. „Eu nu vorbesc decât de Guvernul USL şi aşa şi gândesc şi, sincer, îmi doresc foarte mult ca în 2016, în această formulă, să putem să dăm socoteală în faţa oamenilor de ceea ce am reuşit să facem din ceea ce am promis anul trecut”, a adăugat Ponta.

Premierul Victor Ponta le-a transmis, sâmbătă, parlamentarilor USL reuniţi la Mamaia, că există multe momente în care singura problemă a coaliţiei este prezenţa în Legislativ, la comisii sau la vot, el arătând că, astfel, se ajunge la situaţii foarte greu de explicat opiniei publice. „Eu îmi permit şi mi-am permis doar să atrag atenţia colegilor de la PSD – nu o să o dac niciodată, însă, faţă de ceilalţi – asupra faotului că sunt multe momente în care singura problemă a coaliţiei este de fapt prezenţa. Suntem atât de mulţi încât suntem convinşi că nu e nevoie de fiecare dintre noi şi fiecare e convins că vine celălalt la comisie sau la vot şi ne trezim – norocul nostru că nu vine şi opoziţia – dar ne trezim în situaţii foarte greu de explicat opiniei publice”, a spus Ponta. El a precizat că, în cazul unor grupuri parlamentare mari, aşa cum sunt în acest moment grupurile care susţin Guvernul, există această problemă, a faptului că, find foarte mari, fiecare are impresia că celălalt va veni la vot sau la comisie.

„Vă rog să nu o luaţi ca pe un reproş al Guvernului la adresa Parlamentului, ci doar ca pe o rugăminte a mea către grupurile parlamentare care susţin Guvernul de a încerca – eu sunt obligat să asigur prezenţa miniştrilor, a secretarilor de stat şi o fac – vă rog pe dumneavostră să fiţi prezenţi ca să ne sprijiniţi în momentele importante. Cred că e un raport corect între Parlament şi Guvern”, a spus Ponta. Ponta a făcut aceste declaraţii în sala complexului expoziţional din Mamaia, în faţa a circa 150 de parlamentari USL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: