PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR VALERIU ZGONEA SLUGA PREA-PLECATA A DECLARAT MARTI CA A TRIMIS O SCRISOARE LUI TRAIAN BASESCU IN CARE ARATA :”CA UN REFERENDUM PE TEMA ROSIA MONTANA ESTE BINEVENIT!”

3 sept.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că a trimis o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu în care a arătat că este de acord cu referendumul propus de şeful statului pe tema Roşia Montană şi solicită acestuia să spună etapele demersului.

zgonea-la-lansarea-de-carte-a-consilierului-prezidential-parlamentul-va-fi-un-arbitru-al-coabitarii-intre-guvern-si-presedintie-207817

Valeriu Zgonea salută inițiativa președintelui de a organiza un referendum cu privire la Roșia Montană, potrivit Antena 3.

Președintele Camerei Deputaților îi solicită lui Traian Băsescu transmiterea către Parlament a calendarului pe care șeful statului îl are în vedere pentru organizarea acestui referendum.

Valeriu Zgonea susține că Legislativul este dispus să țină cont de rezultatele unui referendum cu privire la Roșia Montană în dezbaterile ce vor urma consultării populației.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: