PARTIDUL DE EXTREMA DREAPTA JOBBIK AVERTIZEAZA:”NU VA ASTEPTATI CA SUPORTERII SA URMAREASCA MECIUL ROMANIA -UNGARIA TACUTI!”

6 sept.

„Va fi un meci de fotbal care are doar parţial legătură cu sportul. Are legătură cu istoria şi cu politica. Nu e vorba doar despre a câştiga un meci de fotbal, este vorba de înfrângerea României! Dacă cineva se aşteaptă ca suporterii români şi maghiari să urmărească meciul tăcuţi, la un popcorn şi o Coca-Cola, atunci nu ştiu despre ce este fotbalul”, afirmă Marton Gyongyosi, membru al parlamentului maghiar din partea partidului de extremă dreaptă Jobbik, într-un interviu pentru The New York Times.

jobbik_ungaria_69635600

„Mi-ar plăcea să trăiesc într-o lume, visez la o lume în care Ungaria recâştiga teritoriul pierdut. Cred că fiecare ungur ar trebui să gândească aşa”, a mai spus Gyongyosi, care este şi purtătorul de cuvânt al Jobbik pentru Afaceri Externe. „Realitatea este însă alta. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem”, a conchis parlamentarul maghiar.

Meciul România – Ungaria are loc vineri, 6 septembrie, începând cu ora 21:00, la Arena Naţională. În grupa D de calificare la Mondialele 2014, Ungaria se află pe locul 2 (11 puncte), deasupra României, care are 10 puncte.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: