SOLICITAREA DIICOT IN CAZUL MINISTRULUI LIBERAL VARUJAN VOSGANIAN VA FI RESPINSA DE PNL!

10 sept.

PNL a luat decizia tacită de a refuza să aprobe solicitarea DIICOT în cazul ministrului Varujan Vosganian, partidul lui Crin Antonescu invocând în acest sens două motivaţii.

Varujan_Vosganian_ghimpele-630x447

PNL pleacă de la ideea că deşi a câştigat alegerile şi, aparent, e la Putere, nu e de fapt la Putere pentru că a fi la Putere înseamnă să faci Guvernul şi să-l schimbi când vrei tu. Doar că nouă ne schimbă Băsescu miniştrii prin DNA”, a declarat un parlamentar liberal pentru ZIUAnews, sub protecţia anonimatului.

„A doua motivare este aceea că Legea subminării economiei naţionale este comunistă, se va şi desfiinţa în primăvara viitoare şi nici n-a fost folosită în ultimii 20 de ani”, a adăugat sursa citată. „În aceste condiţii, vom refuza să aprobăm solicitarea procurorilor în cazul Vosganian”, a adăugat ea.

Întrebată în ce condiţii au hotărât liberali să adopte această poziţie, sursa din PNL a explicat că este vorba de o „decizie tacită, dar ca şi bătută în cuie”.

Reamintim că procurorul-şef al DIICOT, Alina Bica, a solicitat procurorului general Tiberiu Niţu să sesizeze Senatul şi pe preşedintele Traian Băsescu pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale faţă de ministrul Economiei, Varujan Vosganian, şi faţă de fostul ministru Adriean Videanu, pentru săvârşirea infracţiunilor de complot şi subminarea economiei naţionale, în legătură cu facilitarea livrărilor de gaze naturale de Romgaz către SC Interagro, companie deţinută de omul de afaceri Ioan Niculae.

Marţi, Comisia Juridica a Senatului a decis amânarea deciziei în privinţa ministrului Varujan Vosganian, senatorii urmând a studia materialul trimis de procurorul de caz şi fixând data de 1 octombrie pentru audierea împricinatului.
Sursa:ziuanews.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: