MILEY CYRUS SI LIAM HEMSWORTH SI-AU ANULAT LOGODNA,DUPA PATRU ANI DE ZILE!

17 sept.

Logodna dintre Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-a destrămat, cei doi confirmând că au convenit să pună capăt relaţiei lor, după patru ani, conform E!News.

09170909-42881028

Miley Cyrus a anunţat printr-un purtător de cuvânt că s-a decis să renunţe la relaţia cu Liam pentru că acesta „nu i-a fost credincios”.

Conform unor speculaţii, Hemsworth ar fi avut o legătură amoroasă cu actriţa January Jones, însă reprezentantul actorului a dezminţit aceste speculaţii susţinând că sunt „fabricate”.

Miley l-a scos pe Liam de pe pagina ei de Twitter încă de la sfârşitul săptămânii trecute, decizie care prefaţa această despărţire. În acest timp Liam petrecea fără griji la Las Vegas, la XS Nightclub, unde a fost văzut alături de actriţa aspirantă Eliza Gonzalez. Conform TMZ.com, cei doi au părăsit împreună clubul la ora 2 dimineaţa.

Hemsworth şi Cyrus s-au cunoscut în timpul filmărilor la „The Last Song”, în 2009 şi apoi s-au despărţit pentru o scurtă perioadă de timp în 2010. Cei doi s-au logodit în 2012, când Miley avea doar 19 ani.

Conform presei tabloide americane Hemsworth şi-a petrecut ziua de luni mutându-şi lucrurile din casa pe care o împărţea cu Miley.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: