SINDICATUL MINERILOR ATRAGE ATENTIA CA ORGANIZATIA CARTEL ALFA SI BOGDAN HOSSU,CARE FAC PARTE DIN ALIANTA PENTRU O ROMANIE CURATA CONDUSA DE UASCERISTA ALINA MUNGIU PIPPIDI,SUNT SPONSORIZATI DE MILIARDARUL EVREU GEORGE SOROS!

19 sept.

Sindicaliștii de la Roșia Montană sunt surprinși de modul în care un lider sindical important, Bogdan Hossu, președintele Cartel Alfa, militează împotriva locurilor de muncă de la Roșia Montană. Aceștia atrag atenția asupra faptului că oragnizația lui Hossu face parte din Alianța pentru o Românie Curată, condusă de Alina Mungiu Pippidi, care se pare că ar fi sponsorizată de miliardarul George Soros.

george_soros_4c9f5fa05b

Iată ce spun sindicaliștii:

bogdan-hossu-427x300

Este strigător la cer că liderul sindical Bogdan Hossu militează cu îndârjire împotriva locurilor de muncă! În loc să apere slujbele oamenilor şi să facă orice pentru crearea de locuri de muncă, Bogdan Hossu face conferinţe de presă în care pune la zid viitorul tuturor moţilor din Munţii Apuseni.

Îi sugerăm domnului Hosu să reflecteze la nevoia noastră disperată de locuri de muncă şi să îşi păstreze calmul, fără să pună în pericol vieţile oamenilor cum s-a întâmplat aseară, când liderul sindical a accidentat cu automobilul un om. Viaţă acelui om, că şi vieţile noastre, sunt mai importante decât interesele care se ascund în spatele lui Bogdan Hossu. Puţină lume ştie că organizaţia domnului Hossu face parte dintr-o alianţa a unor ong-uri finanţate de miliardarul Soros, alianţa care este condusă de Alina Mungiu Pippidi. Aşadar nu este deloc întâmplătoare poziţia înverşunată contra mineritului din Apuseni a domnului Hossu şi a doamnei Pippidi. E simplu să fim plătiţi să ne opunem, dar e greu să construim ceva bun pentru semenii ale căror vieţi le apărăm!

V-aţi gândit la ce ar trebui să facă sindicatele miniere din Cartel Alfa, de exemplu din Federaţia Naţională Mine Energie? Lor le-aţi spus, domnule Hossu, că de fapt sunteţi cel mai mare duşman al mineritului din această ţară?

Să înţelegem, domnule Hossu, că dumneavoastră va pare rău că România are rezerve de aur? Că va pare rău că România ar putea ajunge în fruntea Europei la minerit aurifer?

Domnule Hossu, opriţi-vă din lupta murdară pe care o duceţi împotriva locurilor de muncă! Nu mai îngăduim să ne fie ameninţat viitorul, nu mai îngăduim să murim de foame din cauza unor binevoitori că dumneavoastră!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: