„CASCUTA”VALERIU ZGONEA SE SIMTE JIGNIT DE AFIRMATIILE FACUTE DE LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU!

23 sept.

Social-democratul Valeriu Zgonea spune că se simte jignit de afirmațiile lui Crin Antonescu referitoare la vizita sa în Roșia Montană, după ce liberalul a sugerat că președintele Camerei Deputaților a acționat politicianist, model pe care nu este dispus să-l urmeze.

????????????????????????????

”Îi port domnului Crin Antonescu un respect deosebit şi nu mi-aş permite să îl jignesc. E o jignire ce a spus vis-a-vis de mine. Am fost muncitor, am făcut facultatea la seral, am învățat că dacă vrei să ai casca albă, să îi respecţi. Nu candidez la Roşia Montană. Am promis că mă voi deplasa şi am mers acolo”, a declarat, luni, Valeriu Zgonea, potrivit pesurse.ro.

Zgonea l-a invitat săptămâna aceasta pe Crin Antonescu să coboare în subteran la Roșia Montană înainte să ia o decizie cu privire la votul din Parlament. Președintele PNL a răspuns că nu vrea să-și pună ”căscuță” și ”cizme” pentru ”o poză” și ”niște declarații”.

”Mă leagă (de Crin Antonescu – n.r) mai mult decât o colegialitate aşa că prefer să cred că a fost eronat sfatuit”, a adăugat Zgonea.

Președintele Camerei Deputaților a fost întrebat cum comentează afirmațiile altui liberal, Radu Stroe, care a spus că PNL nu va face pelerinaj și divanuri ad-hoc la Roșia Montană. ”Dl. Stroe e politician, datoria lui e să nu facă doar pelerinaj spre Parlalementul României. Ca ministru trebuie să aibă respect pentru Parlament. În rest, o iau ca fiind personală – Valeriu Zgonea a fost jignit. În rest mă abţin şi nu comentez. Fiecare face ce vrea în viaţă. Eu l-am rugat pe colegul meu să facă o vizită în zonă pentru că am fost rugat de un primar liberal să îi spun asta”, a răspuns Zgonea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: