„RAKETUL”LUI TRAIAN BASESCU,EUGEN TOMAC,PRESEDINTELE MISCARII NEO-NAZISTE,PMP:IN CURAND ROMANII VOR DORI SA AIBA O NOUA MAJORITATE!

26 sept.

Românii vor dori în scurt timp o altă majoritate guvernamentală, deoarece sunt dezamăgiţi de modul în care reprezentanţii Uniunii Social Liberale (USL) conduc ţara, a afirmat miercuri, la Piteşti, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac.

09251733678569972

„Au majoritate de 70% în Parlament, nu-i poate nimeni opri să guverneze şi să creeze soluţii pentru România. Din păcate, au demonstrat că nu sunt capabili şi sunt convins că acest răgaz pe care românii îl mai acordă se va încheia în foarte scurt timp şi românii vor dori o altă majoritate guvernamentală”, a declarat Tomac la o conferinţa de presă prilejuită de inaugurarea sediului PMP Argeş.

În opinia sa, partidul pe care îl conduce trebuie să devină, în cel mai scurt timp, o alternativă credibilă la actuala guvernare.

„Suntem hotărâţi să spulberăm USL-ul. Nu se mai poate, ştim cât de dezamăgiţi sunt cetăţenii, ştim ce au oferit partidele de tranziţie. Obligaţia noastră este să le spunem adevărul românilor. (…) Vrem să le oferim altceva românilor”, a spus preşedintele PMP.

El a adăugat că PMP se adresează în principal clasei de mijloc şi va pune accentul pe promovarea intereselor acesteia.

„Suntem un altfel de partid, pentru că ne adresăm unei categorii de cetăţeni care sunt de fapt motorul economiei în societate, clasa de mijloc. Dacă clasa de mijloc o duce bine în societate, atunci toată societatea o duce bine. Dacă clasa de mijloc plăteşte taxele şi impozitele, există bani la buget şi pentru educaţie, şi pentru sănătate, (…) şi pentru administraţie publică, şi pentru apărare. Ne luptăm pentru libertatea lor economică şi socială”, a afirmat Eugen Tomac.

La conferinţa de presă prilejuită de inaugurarea sediului de la Piteşti au participat preşedintele PMP, Eugen Tomac, preşedintele Fundaţiai Mişcarea Populară, Marian Preda, preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, precum şi consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu şi Cristian Hriţcu

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: