PREMIERUL VICTOR PONTA:BUGETUL LA CAMERA DEPUTATILOR A FOST DEPASIT DATORITA CONTESTARII REGULAMENTULUI DE FUNCTIONARE A LEGISLATIVULUI LA CCR!

27 sept.

Bugetul Camerei Deputaţilor a fost depăşit din cauza nenumăratelor contestări la Curtea Constituţională a regulamentului de funcţionare a forului legislativ, a susţinut joi, într-o conferinţă de presă, premierul Victor Ponta.

ponta-guvern-310x207

Întrebat dacă la rectificarea bugetară va lua în calcul faptul că deputaţii nu mai au fonduri pentru sumele forfetare, premierul a arătat că, la rectificarea din luna octombrie, va vedea toate instituţiile care au nevoie de supliment pentru salarii.

„Însă vedeţi şi la Camera Deputaţilor s-a întâmplat, această depăşire de buget este din cauza nenumăratelor contestări la Curtea Constituţională a regulamentului. Altfel, se încadrau foarte bine în buget. Deci, toate sabotajele astea nenumărate, contestăm la Curte, iarăşi contestă PDL-ul, scapi de PDL, după aia contestă domnul Băsescu şi iarăşi contestă PDL şi iarăşi domnul Băsescu, ne costă şi foarte mulţi bani. Adică nu e doar un joc politic, e un joc politic din care pierdem bani, altfel Camera s-ar fi încadrat în cheltuieli”, a argumentat Ponta

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: