VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA A DECLARAT VINERI CA SE IMPUNE O DISCUTIE IN CADRUL USL,DATORITA MODIFICARILOR PROPUSE DE LIBERALI ,PRIVIND LEGEA nr. 315/1998!

28 sept.

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul al Dezvoltării Regionale, a declarat vineri că o discuţie în cadrul USL privind modificarea Legii nr. 315/1998 privind regiunile de dezvoltare ar putea avea loc cel mai curând săptămâna viitoare.

crin-antonescu-si-liviu-dragnea-au-votat-pentru-a-da-o-sansa-noua-romaniei-182451

Liviu Dragnea a adăugat că încă mai aşteaptă din partea liberalilor propuneri privind redactarea actului normativ.

„Încă aştept puţin opinii şi propuneri din partea colegilor (liberali – n.r.). Să sperăm că săptămâna viitoare vom avea o discuţie pe acest subiect şi pe legea 315, dar şi pe pachetul de descentralizare. Eu aştept cu mare drag şi cu mult respect, dar nu pot sta la nesfârşit să blocăm un proces atât de important. Îmi voi folosi atribuţiile şi competenţele stabilite de lege pentru a promova aceste acte normative, pentru că, în paralel, eu am transmis şi structurilor asociative din administraţia locală aceste acte normative”, a spus Dragnea, la finalul seminarului internaţional „Impactul procesului de regionalizare-descentralizare asupra absorbţiei fondurilor europene”, organizat de Ministerul Dezvoltării.

Ministrul Liviu Dragnea a adăugat că Legea 315/1998 privind regiunile de dezvoltare ar putea fi modificată mai degrabă printr-un proiect de lege decât printr-o ordonanţă a Guvernului.

„Suntem în faza în care, împreună cu partenerii politici din coaliţie, vrem să ajungem la un punct de vedere comun, dar vă spun cu certitudine că nu renunţ la ideile şi obiectivele cu care am intrat în Guvern. Oricum, procedura este că ajunge în Guvern şi se poate transforma ori în Ordonanţă, ori în proiect. Poate cea mai bună variantă ar fi un proiect de lege de modificare a Legii 315. (…) Aici nu e vorba de nervozitate, ci de realism, fiindcă este nevoie ca în acest an măcar să finalizăm acest proces de modificare a Legii 315. Dacă nu putem modifica Constituţia, nu putem să stăm indiferenţi la o eventuală blocare a acestui proces de descentralizare şi regionalizare”, a mai spus viceprim-ministrul Liviu Dragnea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: