LUNI LA TRIBUNALUL BRASOV REINCEPE PROCESUL LUI SORIN BLEJNAR”REGINA”LUI BASESCU PENTRU O EVAZIUNE FISCALA SI UN PREJUDICIU DE 21 DE MILIOANE DE LEI!

30 sept.

Procesul în care fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Sorin Blejnar este acuzat de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 21 de milioane de lei la bugetul de stat, reîncepe luni la Tribunalul Braşov.

basescu_blejnar_74706600

Blejnar a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, iar procesul a început în toamna anului trecut şi, după trei termene la Tribunalul Braşov, el a cerut reîntoarcerea dosarului la DIICOT, precizând că nu sunt documente relevante în dosarul de urmărire penală, în care să fie descrise faptele de care este acuzat. O instanţă a Tribunalului Braşov a fost de acord şi, la sfârşitul anului trecut, a trimis dosarul la DIICOT pentru refacerea urmăririi penale pe motiv că faptele de care este încriminat Sorin Blejnar nu au fost prezentate explicit. Procurorii DIICOT au declarat recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel, iar anchetatorii au avut câştig de cauză. Dosarul a fost trimis instanţei de fond pentru continuarea procesului.

În acest dosar mai sunt urmăriţi fostul consilier al lui Blejnar, Codruţ Marta, doi şefi ai Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Braşov, alături de alte 17 persoane fizice şi juridice implicate în comerţul cu produse petroliere care s-au sustras de la plata accizelor.Dosarul acestui caz conţine 66 de volume a câte 200-250 de pagini fiecare

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: