MEMBRII COMISIEI SPECIALE PENTRU PRIECTUL ROSIA MONTANA AMENINTATI CU MOARTEA DE CATRE „BRIGAZILE MORTII”ALE PARTIDULUI NEONAZIST MISCAREA POPULARA!

30 sept.

”Am primit peste 11.000 de SMS-uri. Mi s-a blocat și telefonul. Uneori intrau încontinuu, nici nu mai puteam să-l folosesc. Am șters multe dintre ele. Au fost și SMS-uri pro, dar cele mai multe au fost cele contra. Au fost chiar și SMS-uri de amenințare, dar pe acestea le-am ignorat”, a declarat senatorul PSD Ioan Chelaru,

09262041776231237

Veneau cu zecile în același timp, dar majoritatea au venit înainte de a începe lucrările în Comisie, acum mai vin doar câteva zeci pe zi. La unele dintre ele aveam și platforma de unde au fost transmise. Din păcate, am mai șters multe dintre ele”, a mai explicat Chelaru.

Senatorul PSD Darius Vâlcov, președintele Comisiei speciale pentru Roșia Montană, susține că și el a primit mail-uri și SMS-uri de amenințare. “Au fost și de amenințare, însă nu le-am luat în seamă pe acestea, le-am ignorat pentru că nu mă amenințau direct; erau amenințări, așa, la modul general”, a precizat Darius Vâlcov.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: