VICEPRESEDINTELE PNL MIRCEA DIACONU DESPRE RISCUL CA USL SA-SI PIARDA CREDIBILITATEA!

30 sept.

Riscul ca USL să îşi piardă credibilitatea dacă nu-şi respectă angajamentele faţă de cetăţeni este direct proporţional cu succesul electoral obţinut la alegerile de anul trecut, a avertizat duminică, la Piteşti, vicepreşedintele PNL Mircea Diaconu.

092914521014512987

„După un mare succes, pericolul căderii este cu mult mai mare. Riscul este enorm, pentru că aşteptările asupra ta, în speţă a noastră, a tuturor, sunt enorme. De aceea, cred că ar trebui să punem pe masa naţiunii, cu mult mai multă grabă, lucruri, fapte, realizări de care oamenii au nevoie. Nerăbdarea lor este enormă”, a spus Mircea Diaconu în discursul ţinut la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş.

El a făcut apel la luciditate în abordarea viitoarelor confruntări electorale, atrăgând atenţia că rezultate precum cele din 2012 vor fi foarte greu de obţinut.

„Am auzit cifre de la alegerile parlamentare trecute, procente. Le atrag atenţia colegilor mei, parlamentari şi ne-parlamentari, că acele cifre nu vor mai apărea curând. Deci luciditatea care trebuie să ne împingă mai departe (…) trebuie să însemne cifre reale, argumentate, muncite”, a afirmat vicepreşedintele PNL.

Mircea Diaconu a participat duminică, la Piteşti, la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş, în cadrul căreia au fost alese structurile de conducere ale organizaţiei judeţene

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: