SECRETARUL GENERAL ADJUNCT AL PSD ,CODRIN STEFANESCU:CRIN ANTONESCU,COPRESEDINTELE USL SA NU UITE CA ALIATII POLITICI LUPTA IMPREUNA IMPOTRIVA SISTEMULUI” BASISTO-MACOVIAN!”

5 oct.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, copreşedintele USL, nu trebuie să uite că aliaţii politici luptă împreună împotriva sistemului ”băsisto-macovian”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

El a dorit să facă o serie de precizări vizavi de declaraţiile făcute vineri de Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă. „Declaraţiile publice ale premierului Ponta şi ale miniştrilor nu au conţinut niciodată ingerinţe la adresa Justiţiei şi nu s-au făcut public niciodată solicitări către procurori. Cel care a recunoscut că a intervenit în Justiţie, şi nu o dată, a fost Traian Băsescu ultima intervenţie fiind aceea de a-l suna pe procurorul general şi a-l soma să nu pună în aplicare o înlocuire a unor procurori”, a spus Ştefănescu.
Secretarul general adjunct al PSD s-a arătat convins că preşedintele PNL este conştient de faptul că proiectul USL este mult prea important, iar oamenii şi-au pus prea multă speranţă în el, pentru a fi dus în ridicol. „Îi reamintesc d-lui Antonescu că noi luptăm împreună în cadrul USL împotriva sistemului băsisto-macovian care a făcut şi face în continuare foarte mult rău acestei ţări. Îi reamintesc totodată că prin atacurile şi intoxicările sale Traian Băsescu încearcă să creeze tensiuni în interiorul USL continuând politica de a-i dezbina pe români. În acest context, făcând aceste precizări, considerăm că este mai mult decât necesară o discuţie în cadrul USL pentru a clarifica toate aceste aspecte şi altele, din ultima perioadă”, a subliniat Codrin Ştefănescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: