PREMIERUL VICTOR PONTA:TRAIAN BASESCU A RAMAS FARA PISCINA!

8 oct.

Premierul Victor Ponta a declarat la Antena 3 că Executivul a inițiat negocieri cu o ambasadă pentru închirierea Vilei Dante din Bucureşti, iar chiria lunară va fi de peste 20.000 euro. În aceste condiții, președintele Traian Băsescu rămâne fără piscina în care este obișnuit să înoate în fiecare dimineață. Premierul spune că este dispus să arate și luxul din vila de la Neptun unde este găzduit Traian Băsescu când merge pe litoral.

basescu-atac-la-voiculescu-un-infractor-striga-sa-iau-mana-de-pe-justitie-46625-1-mica

“Am evaluat cât ar costa chiria lunară pe care RA-APPS doreşte să o încaseze – e vorba de o chirie semnificativă, pentru că, totuşi, e o vilă în zona zero a Bucureştiului – şi avem deja negocieri cu una dintre ambasade pentru a o închiria, iar statul român, Guvernul şi bugetul ţării să beneficieze de chiria lunară în urma acelei vile”, a afirmat Ponta. De asemenea, Ponta a declarat, marți, la Parlament, că va arăta și luxul vilei de la Neptun în care trăiește Traian Băsescu când se află pe litoral.

Vila Dante are o suprafaţă construită de 1.387 metri pătraţi şi un teren aferent de 5.128 metri pătraţi, fiind dotată cu piscină şi sală de fitnes şi având ieşire spre lacul Herăstrău.

În vara anului trecut, în contextul referendumului pentru demiterea preşedintelui, premierul Ponta a susţinut că are date că Vila Dante a fost pregătită, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finele mandatului.

Tot în vara anului trecut au apărut informații, confirmate de președinte, că aici acesta obișnuia să înoate, după operația de hernie de disc.

”Eu, de când am făcut operația la spate, acolo înot, că e gard în gard cu mine, după aia îmi văd de treabă. (…) E o poartă, păzită, pentru că și Dante e lipită de Lac 3, unde locuiesc eu”, a explicat Băsescu la acea vreme.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: