PREMIERUL VICTOR PONTA:”TRAIAN BASESCU DA DOVADA DE O IPOCRIZIE FARA MARGINI,CAND SARE IN „APARAREA”,TRUSTULUI REALITATEA TV,CARE ARE N-A PLATIT DE 3 ANI,37 DE MILIOANE DE LEI!,”EU DACA AS FI JURNALIST,M-AS SIMTI MURDARIT DE „APARAREA „LUI BASESCU,A ADAUGAT VICTOR PONTA!

8 oct.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni seara, la emisiunea “Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu, că Traian Băsescu dă dovadă de ipocrizie atunci când se erijează în apărătorul presei, după atacurile lansate la adresa jurnaliștilor de-a lungul anilor. Șeful Executivului a explicat de ce era nevoie de un nou Cod al Insolvenței și a precizat că televiziunea Realitatea nu va rămâne fără licență, pentru că are un plan de reorganizare.

09192019170089675

Discursul lui Traian Băsescu despre legea insolvenței și libertatea presei este un “spectacol de crocodil care bate recordul de ipocrizie”, a spus Ponta la Antena 3.

Premierul a precizat că era nevoie de acest Cod al insolvenței pentru ca statul să-și poată recupera datoriile pe care firmele le au și pentru a determina plata taxelor de către acestea.

“În ultimii 3 ani, diverse companii au intrat în insolvență pentru niște creanțe de 10 miliarde de lei. Statul a recuperat foarte puțin sau nimic. România nu mai poate să mai fie împărțită între fraierii care plătesc taxe și impozite și șmecherii care nu plătesc. Eu am responsabilitatea ca pentru fiecare angajat din această țară, firma să-i plătească CAS-ul, contribuția la pensie și șomaj. N-are legătură asta cu libertatea presei”, a spus Ponta.

Prim-ministrul a comentat și pe marginea controversatului articol din noul Cod al insolvenței, care condamnă televiziunile aflate în insolvență să-și suspende emisia.

“Nu se retrage licența. Licența se suspenă până la aplicarea planului de organizarea. Televiziunea pe care a vrut s-o distrugă Băsescu și acum o apără are un plan de organizare. Îl poate aplica mâine (…) Băsescu moarea de grija Realității Tv. Realitatea n-a plătit de 3 ani, 37 de milioane de lei”, a explicat premierul.

“Eu, dacă aș fi jurnalist, m-aș simți murdărit de apărarea lui Băsescu”, a adăugat Victor Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: