TRAIAN BASESCU,BEBE IONESCU,PROCURORUL DUMITRU CISMARU SI MAFIA BANCHERILOR!

8 oct.

Numele lui Traian Băsescu apare în discuțiile legate de dosarul creditelor cu acte false. Președintele este menționat în legătură cu Bebe Ionescu, cuscrul său, care a fost audiat de procurorii DIICOT, dar a rămas martor în dosarul creditelor cu acte false, în care prejudiciul este de 81 de milioane de euro.

cuscru_basescu_bebe_ionescu_diicot_94988500

Bebe Ionescu recomanda firme “de încredere” care luau credite şi apoi nu mai plăteau ratele, arată DIICOT, potrivit RTV. Cuscrul lui Traian Băsescu ar fi încasat şi el o parte din banii contractaţi drept credit de la bănci, susține unul dintre inculpați.

În dosar se arată că ”Sorin Popa (membru C.A. BRD) i l-a prezentat lui Băjescu Dana (director BRD Dorobanţi) pe Ionescu Gheorghe zis “BEBE” ca fiind un important om de afaceri. Cu acea ocazie, Sorin Popa a precizat că Ionescu Gheorghe va veni la biroul inculpatei Băjescu Dana pentru a recomanda nişte clienţi care urmăresc să obţină finanţări în vederea dezvoltării afacerilor”.

Creditele de milioane de euro erau date, însă firmele nu mai plăteau ratele. “Băjescu Dana l-a sunat pe Ionescu Gheorghe şi l-a întrebat despre motivele pentru care firmele recomandate de el nu plătesc, discuţii care s-au repetat, culminând cu situaţia în care Ionescu Gheorghe nu i-a mai răspuns lui Băjescu Dana la telefon(…) L-a auzit pe SUDITU ANDREI spunând că BEBE IONESCU este una din persoanele care au legătură cu acest doar, în sensul că a beneficiat de sumele de bani obţinute din creditare. Cu această ocazie, TAT MIHAI i-a reproşat că de ce a dat declaraţii despre el şi BEBE IONESCU şi că ar fi trebuit să declare că nu cunoaşte nimic şi să îşi vadă de treaba ei ”, se mai arată în dosar.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: