SENATORUL PSD MIRCEA GEOANA ATAC DUR LA BASESCU CARE IERI S-A AUTODENUNTAT RECUNOSCAND CUM A FRAUDAT ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 2009!

9 oct.

Traian Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat alegerile prezidenţiale din 2009, a afirmat marţi senatorul social-democrat Mircea Geoană.

1310277139geoana

„Cum persoane decedate au votat, cum la Paris a fost un vot la 13 secunde, cum s-au tipărit buletine de vot în plus, cum s-au modificat procesele verbale. Domnul Băsescu ştie mai bine ca oricine toate aceste lucruri pentru că aşa a câştigat al doilea mandat de preşedinte. Am trimis în 2009 sute de mii de dovezi la CCR, fără a fi măcar analizate. Şi dacă tot ştie atât de bine cum s-au fraudat alegerile prezidenţiale din 2009, de ce nu ne spune şi nouă cum a făcut? Astfel vom şti cum putem preveni astfel de situaţii total nedemocratice şi ilegale pe viitor”, a declarat Geoană, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, marţi, că a citit o parte din rechizitoriul în dosarul în cazul lui Liviu Dragnea, punctând că PSD a „furat” cu acelaşi sistem şi la alegerile din 2009.

„În ceea ce priveşte dosarul referendumului, care este în dezbatere publică, nu am nici o consideraţie de făcut, decât una singură. Şi eu am citit parte din rechizitoriu şi vă pot spune că îl voi citi integral până mâine, pentru că el prezintă o epopee a furtului în campanii. Cu acelaşi mecanism au mai furat odată, cel puţin în 2009, iar în 2004 am suspectat calculatorul, dar în 2009, la alegerile prezidenţiale, PSD a utilizat exact acelaşi mecanism de furt şi pe urma tot ei strigau ‘noi am furat mai puţin ca ei’ sau ‘maşinăria noastră a mers mai prost'”, a spus Traian Băsescu într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: