MORTAL COMBAT.TRAIAN BASESCU PANICAT SI PLIN DE URA INCALCA CONSTITUTIA SI NU-L INVITA PE PRESEDINTELE SENATULUI CRIN ANTONESCU ASTAZI,ORELE17,00,LA COTROCENI,LA CEREMONIA DE DEPUNERE A JURAMANTULUI DE INVESTITURA DE CATRE ANDREI GEREA CA MINISTRU AL ECONOMIEI!

16 oct.

Preşedintele Senatului, liderul liberal Crin Antonescu, nu a fost invitat la Cotroceni la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Andrei Gerea ca ministru al Economiei, au declarat, pentru Mediafax, surse parlamentare. În timp ce premierul Victor Ponta și-a anunțat oficial participarea, liderul PNL nu a primit nicio invitație.Președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea a primit invitația telefonic, potrivit postului B1 TV. Ceremonia de depunere a jurământului începe la ora 17.00 la Palatul Cotroceni.

1345267565Basescu_si_Antonescu

Ex-președintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Andrei Gerea în funcția de ministru al Economiei, informează Administrația Prezidențială.

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Cristina Pocora, a declarat, miercuri, că prin refuzul de a-l invita pe Crin Antonescu la ceremonia de depunere a jurământului ministrului Andrei Gerea, Traian Băsescu încalcă o regulă de bun-simţ.

„Nu mă voi coborî la nivelul de a analiza decizii legate de organizarea unor evenimente formale şi de protocol, specifice Palatului Cotroceni, însă cred că poate observa toată lumea că, ceea ce era o regulă de bun-simţ, de protocol, era o cutumă, ca la depunerea jurământului unor miniştri, să participe şi preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele Senatului şi alţi invitaţi din partea celui sau celor care depuneau jurământul, iată că astăzi, Traian Băsescu a hotărât că nu mai trebuie respectat nici protocolul şi nu e cazul să mai fie o gazdă pentru acest eveniment”, a spus Cristina Pocora.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: