LUCIAN PAPICI vs.LIVIU DRAGNEA SI CAUZA CARE A DECLANSAT DOSARUL”REFERENDUMUL!”

16 oct.

Lucian Papici a dezvăluit de unde a pornit dosarul referendumului, în care Liviu Dragnea a fost trimis în judecată.

jurnalul-si-antena-3-sunt-pernicioase-lucian-papici-s-a-antepronuntat-in-2012-dupa-un-an-trimite-ziarul-si-a3-in-instanta-18464490

Lucian Papici povestește, într-un interviu acordat revistei Kamikaze, ca dosarul Referendumului, în care vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, a pornit de la “informații copleșitoare din partea serviciilor (secrete) cum că se pregătește o fraudă de proporții la referendum”.

“Eu eram în concediu în vara lui 2012 când Daniel Morar (pe atunci șeful DNA, n.r.) m-a sunat că trebuie să mă întorc neaparat din vacanță căci sunt informații copleșitoare din partea serviciilor cum că se pregătește o fraudă de proporții la referendum și că va trebui să facem o investigație preliminară. Nu mi-a prea convenit, dar am venit, eram șeful secției”, afirma Lucian Papici, care a fost revocat recent de procurorul șef Tiberiu Nițu din funcția de șef al Secției Ia DNA.

Papici a explicat că în analiza dosarului Frauda la referendum au fost angrenati sase procurori, “jumătate din efectivele secției I”.

“Dintre aceștia cel mai destoinic părea domnul procuror Gheorghe Bocsan, avea o viziune, părea foarte determinat. Încet-încet ceilalți procurori au renunțat să se implice și a rămas doar colega Mariana Alexandru, adjuncta mea și procurorul Bocsan. Și procurorul Bocsan l-a pus pe Dragnea sub acuzare, a făcut invinuiri în dosar, ba chiar i-a zis lui Morar la un moment dat că oare n-ar trebui să-l ducă pe Dragnea la arestare preventivă! Deci părea foarte determinat să-și facă bine cercetarea”, explică Lucian Papici cum a decurs intrumentarea acestui dosar.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: