CONSILIERUL PREMIERULUI VICTOR PONTA,MIREL PALADA SI DIVERSIUNEA CU „RUSII ECOLOGISTI” DE LA PUNGESTI -VASLUI!DEMISIA!

17 oct.

Un consilier de-ai premierul Victor Ponta a scris, pe pagina de socializare, că “mortul de la Pungești” a avut singurul scop de a da satifacție rușilor ‘ecologiști’, care “întărâtă cu un pumn de bani un sat, un Facebook și o televiziune”, transmite DCNEWS.RO.

1382007395Mirel

Mirel Palada a scris, pe Facebook: “Ce era cu o generație în urmă televiziunea este acum Facebook-ul. De ceva timp avem în fața ochilor exemple de manual de manipulare. Cum este și cazul de ieri al “decedatului” din Vaslui care de fapt n-avea nimic, a făcut un atac de panică, a plecat pe picioarele lui de la spital, n-a vrut să stea acolo peste noapte. Doar că trebuia să fie musai anunțat un mort, că așa scrie la manual. Să inflameze spiritele și să dea un steag de fluturat cauzei nobile a rușilor “ecologiști” care întărîtă cu un pumn de bani un sat, un Facebook și o televiziune. Cu siguranță cazul “mortului” din Vaslui va fi studiat de generațiile viitoare, la fel cum noi studiem cum a fost cu “miile” de morți de la Revoluție”.

Mirel Palada este, de curand, consilier de stat pe probleme si strategii guvernamentale. Pentru a ramane in aceeasi zona a retelelor de socializare, iata cum anunta premierul Ponta intrarea lui Mirel Palada in echipa sa.

„Ne bucurăm să-l avem alături de noi, începând de azi (miercuri – n.r.), pe Mirel Palada, care ne va ajuta în zona strategiilor guvernamentale”, a scris Ponta pe Facebook. Mesajul premierului preciza că Mirel Palada este doctor în sociologie şi cadru didactic la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Acesta are o experienţă de peste zece ani în domeniul cercetării de piaţă, şi a fost director executiv şi membru fondator al Companiei de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB).

Echipe ale companiei Chevron au sosit joi dimineaţă la Pungeşti (Vaslui) pentru a ridica utilajele cu care urmau să înceapă explorările pentru gaze de şist în zonă. Deşi locuitorii care protestează se bucură de victoria pe care au obţinut-o, cred că decizia de retragere nu este decât o manevră a autorităţilor de a-i face să plece. Prin urmare, sătenii au blocat, de data aceasta, plecarea utiljalor, strigînd „Jandarmeria apără hoţia” şi „Demisia” faţă de prefectul de Vaslui, care a sosit la faţa locului.
După discuţii cu acesta din urmă, oamenii au lăsat echipele Chevron să încarce utilajele şi să plece.

La Pungeşti au sosit de azi noapte şi şapte tineri din Bucureşti, pentru a susţine protestul.

2 răspunsuri sa “CONSILIERUL PREMIERULUI VICTOR PONTA,MIREL PALADA SI DIVERSIUNEA CU „RUSII ECOLOGISTI” DE LA PUNGESTI -VASLUI!DEMISIA!”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: