SCRISOAREA DESCHISA ADRESATA DE BRIGITTE BARDOT LUI TRAIAN BASESCU,URMASUL LUI CEAUSESCU,FOSTUL PRESEDINTE”AL NEFERICITEI ROMANII”:”UNDE SUNT BANII?!”

19 oct.

Brigitte Bardot i-a transmis lui Traian Băsescu, „preşedintele nefericitei Românii”, o scrisoare deschisă în care îl întreabă „unde sunt sumele primite de la Comisia Europeană (CE) pentru vaccinarea câinilor împotriva turbării”. Ea îl avertizează pe șeful statului că va fi bântuit de câinii prinși cu lasoul și condamnați la moarte.

Brigitte-Bardot--scrisoare-adresata-presedintelui-Basescu---Sunt-extrem-de-socata-----

Fosta actriţă i-a adresat scrisoarea lui Traian Băsescu la două zile după ce postul France 2 a difuzat un reportaj înregistrat la Bucureşti, unde s-ar afla aproximativ 60.000 de câini vagabonzi, scrie antena3.ro.

Departe de marii oameni politici

„Îmi este greu să vă adresez formule protocolare, atât de depărtată este guvernarea dumneavoastră de cea a marilor oameni politici”, îi reproşează Bardot lui Băsescu în primele rânduri ale scrisorii, invocând reportajul France 2 difuzat pe 15 octombrie.

„Francezii sunt indignaţi de aceste măsuri complet aberante, în contextul în care mulţi dintre aceşti câini nu doar că sunt sterilizaţi de către asociaţii, dar ei se află sub protecţia comunităţii, care-i hrăneşte de ani de zile”, continuă Brigitte Bardot.

Unde sunt banii?

„Câinii plătesc cu viaţa o gestionare coruptă”, denunţă ea, care cere lămuriri, în scrisoarea adresată preşedintelui României, cu privire la utilizarea fondurilor europene destinate vaccinării animalelor: „Unde sunt banii primiţi de la Comisia Europeană (CE) destinaţi vaccinării câinilor în lupta împotriva turbării? Unde sunt aceşti 3,42 de milioane de câini care au fost aparent vanccinaţi în 2011 cu fonduri UE? Cei pe care îi capturaţi sunt dintre ei?”

Bântuit de maidanezi

Fundaţia Brigitte Bardot a lansat în urmă cu mai mulţi ani un program de sterilizare, într-o încercare de soluţionare a problemei câinilor vagabonzi din România, însă acesta a fost „zădărnicit”, deplânge inițiatoarea.

„Mai mult de un câine prins cu lasoul pentru a fi dus fără menajamente la moarte vă va bântui conştiinţa”, își continuă Brigitte Bardot manifestul adresat lui Traian Băsescu.

În finalul scrisorii, fosta actriţă afirmă că anterior avea o „amintire plăcută despre România”, dar că „în prezent o compar cu iadul”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: