SECRETARUL GENERAL ADJUNCT AL PSD ,CODRIN STEFANESCU:DECLARATIILE HALUCINOGENE ALE SOCIOPATUL TRAIAN BASESCU TREBUIE IGNORATE!

19 oct.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, critică dur, în cadrul unui comunicat de presă, recentele afirmații ale ex-președintelui Traian Băsescu la adresa premierului Victor Ponta, într-o perioadă în care echipa guvernamentală face eforturi majore pentru a atrage investiții străine și a accesa fonduri europene.

13682567241335873220Codrin-Stefanescu--Tribunalul-a-luat-o-decizie-politica-in-cazul-Becali

“Atacurile lui Traian Băsescu la adresa premierului Victor Ponta au început să depășească cu mult orice limită a acceptabilității. Să afirmi în mod public că, în ceea ce privește privatizarea CFR Marfă, premierul a încercat să-și ajute un prieten apropiat, depășește pur și simplu chiar și granița ficțiunii. Este o declarație fără noimă, aberantă și totodată îngrijorătoare, care se înscrie în rândul afirmațiilor absolut șocante făcute de Traian Băsescu, inclusiv de la tribuna Palatului Cotroceni. Este inadmisibil ca Președinte al României să lansezi în spațiul public astfel de minciuni fără nicio acoperire și să aduci acuze nefondate Guvernului în ansamblu și premierului în mod direct, care pot aduce grave prejudicii de imagine țării și pot slăbi încrederea investitorilor. Și asta într-o perioadă în care se fac eforturi majore pentru a atrage investiții străine, pentru a accesa fonduri europene și pentru a convinge companii de renume internațional să investească în România”, afirmă Codrin Ștefănescu, aluzie la afirmațiile președintelui Traian Băsescu de vineri, din cadrul unei emisiuni de la postul B1 TV.

“În concluzie, declarațiile lui Traian Băsescu din ultima perioadă, cu totul halucinante, trebuie, pur și simplu, ignorate în ansamblu”, conchide liderul social-democrat.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, despre eşecul privatizării CFR Marfă, că premierul Ponta “a vrut să îşi ajute un prieten” şi “a ieşit prost”.

“Nu spun că sunt lipsit de date, ci sunt mai intime, de familie. A vrut să îşi ajute un prieten, un amic în orice caz, şi a ieşit prost”, a spus Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: