LIDERUL PD-L VASILE BLAGA NEAGA CA EBA VA FI UNUL DINTRE CANDIDATII PD-L LA EUROPARLAMENTARE!

31 oct.

Vasile Blaga a fost întrebat daca Elena Basescu va fi unul dintre candidatii PDL la alegerile europarlamentare.

???

„Doamna Elena Basescu nu a candidat pe listele noastre (la precedentele alegeri europarlamentare -n.r.). Nu stiu sa-si fi facut cunoscuta partidului dorinta de a candida pe listele noastre. De fapt, noi avem aici niste proceduri stabilite la Baia Mare. De exemplu, domnul Oltean (Ioan Oltean, vicepresedinte PDL – n.r.) raspunde de lista pentru regiunea nord-vest, cea mai puternica regiune din punct de vedere electoral a PDL. Domnia sa are responsabilitatea ca, împreuna cu ceilalti sefi de organizatii din aceasta regiune, sa ne prezinte în ordine de bataie cinci colegi care vor candida la europarlamentare din aceasta regiune”, a spus Blaga, potrivit mediafax.ro.

Liderul PDL a adaugat ca toti membrii PDL stiu, înca de acum sapte luni, criteriile care trebuie avute în vedere pentru a putea accede pe aceste liste.

El a mai spus ca lista candidatilor PDL la europarlamentare va fi finalizata probabil la începutul anului viitor.

„Obligatia domniilor lor (a celor care raspund de regiuni – n.r.) este sa ne prezinte luna aceasta lista însotita de CV-urile candidatilor urmând ca, probabil la începutul anului viitor, sa finalizam (lista cu candidati a PDL – n.r.), nu în Biroul Permanent National, desi asa scrie la statut, ci în Colegiul Director. Sa fie toti sefii de organizatii acolo si sa putem ca împreuna sa luam deciziile cele mai bune astfel încât sa traga toate organizatiile. Nu toate judetele vor avea reprezentanti pe pozitii eligibile, daca ne gândim la 8-9 locuri, dar, în schimb, trebuie sa se simta parte în acest efort al partidului. De aceea vom fi extrem de transparenti”, a conchis Vasile Blaga.

În 2009, Elena Basescu a candidat la alegerile europarlamentare ca independent, dupa ce a demisionat din PDL, iar dupa ce a fost aleasa europarlamentar a revenit în partid.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: