PRIM-VICEPRESEDINTELE PNL,KLAUS JOHANNIS IL PUNE LA PUNCT PE „LIBERALUL”DANIEL CHITOIU,POTRIVIT CU DECLARATIA ACESTUIA:”NU SUNTEM CHIAR ATAT DE REVOLUTIONARI!”

31 oct.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, declara, referitor la afirmatia ministrului Finantelor, potrivit caruia PNL nu va ramâne la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor, ca liberalii nu sunt asa de revolutionari „cum reiese din gazete”.

klaus_johannis_foto_silviu_filip

„Cred ca discutia este putin artificiala. Nici PSD nu si-a exprimat o dorinta de a face acest lucru (sa majoreze cota unica de impozitare – n.r.), cum nici noi, liberalii, nu suntem asa de revolutionari cum reiese din gazete”, a afirmat Iohannis, potrivit mediafax.ro.

Potrivit acestuia, guvernantii discuta despre faptul ca este nevoie de mai multi bani si se întreaba de unde pot fi luati, iar unii spun ca trebuie majorate impozitele, altii ca trebuie combatuta evaziunea, însa „nu s-a luat nicio hotarâre în USL”.

Întrebat cum pot fi strânsi bani la buget, Iohannis a raspuns: „Prin combaterea evaziunii. Solutia este destul de simpla si apartine tot entitatii conduse de ministrul Chitoiu”.

Prim-vicepresedintele PNL a adaugat ca nu poate fi de acord cu majorarea impozitelor, însa trebuie impusa colectarea lor.

„Important este sa finalizam executia bugetara pe acest an într-o zona de rezonabilitate si Guvernul a luat masura care s-a putut lua. A facut o rectificare bugetara, a taiat cheltuieli multe care nu au fost angajate si nu vad nicio problema enorma în aceasta chestiune. Daca am ajuns pâna în noiembrie si abia acum discutam ce facem cu banii care lipsesc, înseamna ca nu-i foarte arzatoare problema. Daca s-ar fi ajuns la aceasta discutie în august, ar fi fost putin mai complicat”, a declarat Iohannis.

Ministrul Finantelor, vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, declara ca PNL nu va ramâne la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: